Ο πρώτος από εμάς (21/2): Άσχημα νέα για την υγεία του Άλκη - Δυστυχώς...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (21/2): Άσχημα νέα για την υγεία του Άλκη - Δυστυχώς...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Ο πρώτος από εμάς, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Απόψε, ο Άλκης μαθαίνει πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 38

Η εξομολόγηση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Aλκη, την ώρα που η εμφάνισή της έχει σκάσει σαν βόμβα στην παρέα, με την Eλσα να έχει έντονες αντιδράσεις. Στο μεταξύ ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Eβαν, όσο η Ελενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενό της σχέδιο για να γίνει μητέρα. Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας με τη σειρά τους παίρνουν μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση.

Μέσα σε όλ, οι εξετάσεις του Αλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέο αγώνα που καλείται να τρέξει. Ομως δεν το βάζει κάτω και καλεί σε ραντεβού τη Δήμητρα. Εκείνη δέχεται την πρόσκληση, ενθουσιασμένη, αλλά η εξομολόγηση του Αλκη θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη.

Δείτε επίσης εδώ το επεισόδιο της Πέμπτης πρώτοι από όλους!

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Η Ελενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, ενώ ο Κοσμάς υποκύπτει όλο και πιο πολύ στον παράνομο δεσμό του, με τη Σοφία να τον υποπτεύεται.

Η Ελσα αποκαλύπτει στον Νικόλα πως ο Αλκης θέλει να αρχίσει ξανά το τρέξιμο. Ολοι είναι αναστατωμένοι και δεν ξέρουν πώς να τον μεταπείσουν. Η Ελσα αργότερα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και κάνουν έρωτα, ενώ ο Κοσμάς γνωρίζει τη Μίνα, τη μαμά ενός φίλου του Στέλιου και μια ιστορία φλερτ αρχίζει να εκτυλίσσεται. Για κακή του τύχη όμως, αρχίζει και η Σοφία να τον υποπτεύεται.

Ο Νικόλας πάλι λείπει από το ραντεβού της Ελενας με τη δικηγόρο, για το θέμα της υιοθεσίας. Η Ελενα πληγώνεται και αποφασίζει να μην του ξαναμιλήσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλκης ετοιμάζεται να φύγει για τη Χαλκίδα μαζί με την Ελσα και όλοι ανησυχούν για την απόφασή του. Παράλληλα η Κάτια και ο Αλκης μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Ο Αλκης και η Ελσα ανυπομονούν για το ταξίδι τους στη Χαλκίδα, ενώ η Ελενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, μέσω εφαρμογών. Οσο ο Κοσμάς υποκύπτει όλο και πιο πολύ στον παράνομο δεσμό του, η Σοφία κάνει βήματα να επεκτείνει την επιχείρησή της. Η απρόσμενη επίσκεψη του Εβαν θα φέρει την Κάτια αντιμέτωπη με τις επιλογές της, ενώ ο Αλκης και η Ελσα ζουν έντονες οικογενειακές στιγμές στην Αθήνα, που ξυπνάνε μνήμες. Μια εντελώς απρόσμενη πρόταση από τον Νικόλα θα ταράξει την Ελενα, όσο ο Αλκης και η Ελσα αποχαιρετούν κάποιον που αγαπάνε πολύ.