Η Γη της Ελιάς: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές - Έγινε γνωστό πως...

Απόψε το βράδυ, Τετάρτη 21/2, στο κανάλι του MEGA κανονικά θα έπαιζε η αγαπημένη σειρά "Η Γη της Ελιάς", ωστόσο αυτό δεν θα γίνει. Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 22/2, ενώ σήμερα τη θέση του σίριαλ θα πάρει ένα άλλο πρόγραμμα.

Ο λόγος που η Γη της Ελιάς μένει εκτός απόψε (21/2)

Ο λόγος για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νάπολι ενάντια στην Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και παρόλο που το κοινό της σειράς είναι πολύ μεγάλο, το ίδιο ισχύει και για τους φίλαθλους, επομένως ο σταθμός βγαίνει εξίσου κερδισμένος όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς - Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δήμητρας

Γη της Ελιάς εκτός

Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια της εβδομάδας

Πέμπτη 22/2 - Επεισόδιο 102

Εξαλλος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν: «Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Εκανα πολλές προσπάθειες για να μείνω μακριά της, αλλά δεν τα κατάφερα. Εχω αποφασίσει να χωρίσω», του δηλώνει και ο Στάθης τρελαίνεται. Παράλληλα και η Αριάδνη λέει στον πατέρα της: «Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω τη σχέση μου με τον Χρήστο ό,τι κι αν κάνεις. Κι αν δεν θέλεις να με βλέπεις, φεύγω», του λέει και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική: «Πατέρα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά η γυναίκα δεν παίζεται. Τουλάχιστον εμείς δεν θέλουμε να τη βλέπουμε στα μάτια μας», του ανακοινώνει και ο Ισίδωρος δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Στο μεταξύ ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα, να είναι προβληματισμένος και σκεπτικός, γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική. Η Μαργαρίτα τον ρωτάει: «Τι σου συμβαίνει, αγόρι μου; Δεν σε βλέπω και τόσο καλά. Φως φανάρι ότι κάτι έχεις, θέλεις να μου πεις;». Ο Φίλιππος όμως δεν της αποκαλύπτει τίποτε απ’ όσα τον βασανίζουν. «Τίποτα, κυρία Μαργαρίτα. Απλά σήμερα δεν έχω και πολλή όρεξη», της απαντάει. Το ίδιο γίνεται και με τη Βασιλική στο σπίτι, η οποία τον ρωτάει τι του συμβαίνει, αλλά δεν τον καταφέρνει να της μιλήσει. Λίγο αργότερα η Χάιδω συναντάει τον Ισίδωρο και του αναφέρει την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της, γεγονός που κάνει τον Ισίδωρο έξαλλο!

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Το τραγικό τέλος κεντρικής πρωταγωνίστριας - Τινάζει τα μυαλά της στον αέρα μπροστά σε όλους

Παρασκευή 23/2 - Επεισόδιο 103

Η Βασιλική βλέπει τυχαία την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και λίγο αργότερα ρωτάει τον Στάθη: «Είδα την Αριάδνη στον ξενώνα στο Οίτυλο, έγινε κάτι; Γιατί έφυγε από το σπίτι;». Ο Τζον έχει πάει ξανά στο σπίτι της Αθηνάς και θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του στη Φιλιώ τη χαϊδεύει στοργικά, αλλά η Φιλιώ αντιδρά αμέσως και τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και να μην ξέρει τι να κάνει, ενώ ο Τζον δείχνει να τα έχει χαμένα. Στο μεταξύ, ο Χρήστος με την Αριάδνη συνεχίζουν τη σχέση τους, παρά τα όσα έχουν συμβεί και μάλιστα η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία που έχουν ανάμεσά τους. Την ίδια στιγμή η Βασιλική βλέπει και πάλι στον ύπνο της έναν φρικτό εφιάλτη. Η κοπέλα ξυπνάει ταραγμένη με δάκρυα στα μάτια, ενώ την πιάνει πανικός καθώς φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό, μιας και μέχρι τώρα όλοι οι εφιάλτες της έχουν αποδειχθεί προφητικοί. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς: «Δεν θέλω να μένω άλλο μαζί σου. Θέλω να φύγω και να μετακομίσω στη Μαργαρίτα», της λέει και η Αθηνά καταρρέει. Παράλληλα, ο Ρουσσέας και η γυναίκα του έχουν υποψίες, ότι όταν φεύγουν, κάποιος εισβάλλει στο σπίτι και εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους. Τέλος, η Ιουλία που ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη της και όλα αυτά που βιώνει, στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια.