H γη της ελιάς (20/2): «Πρώτα θα μαθευτεί ότι χώρισα και ύστερα θα μάθουν για εμάς» - Δυστυχώς τους πιάνουν στα πράσα πριν προλάβουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H γη της ελιάς (20/2): «Πρώτα θα μαθευτεί ότι χώρισα και ύστερα θα μάθουν για εμάς» - Δυστυχώς τους πιάνουν στα πράσα πριν προλάβουν

Απόψε 20/2 στην Γη της ελιάς, ο Στάθης πιάνει στα πράσα την Αριάδνη με τον Χρήστο μετά τα ψέματα που του έλεγα ότι δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό ανάμεσα τους, καθώς εκείνος είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 101

Η Θεοδώρα μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στη Μαργαρίτα, αλλά της ξεκαθαρίζει: «Δεν έπρεπε να σου μιλήσω έτσι, αλλά δεν θέλω να επεμβαίνεις στα προσωπικά μου». Η σχέση της Αριάδνης και του Στάθη κρέμεται από μια κλωστή καθώς εκείνος της δηλώνει: «Ενα να ξέρεις, ότι δεν θα ανεχτώ να με ξεφτιλίσεις στη Μάνη», παρόλο που εκείνη αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Χρήστο.

Ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν από τη Βοστώνη. Λίγο αργότερα, ο Τζον συναντάει την Αθηνά, αλλά η Φιλιώ δείχνει για μια ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά της. Στο μεταξύ η Χάιδω ανησυχεί για την επικείμενη δίκη της και ο Λυκούργος προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Ολα θα πάνε καλά, κακώς ανησυχείς. Ηδη έχουμε μια απόφαση που είναι υπέρ σου», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Πότης αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει την κακή συνήθεια του κουτσομπολιού, ενώ η Ιουλία συμβουλεύει τον Στάθη: «Στάθη, ένα σου λέω. Ηρέμησε και να μην το τραβήξεις στα άκρα, γιατί δεν θα μας βγει σε καλό. Κανόνισε να τη χάσουμε την Αριάδνη». Εκείνος όμως είναι ανένδοτος και προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια, παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: «Δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ» - Σφαδάζει στα χέρια κακοποιών η Δήμητρα

Η συνέχεια...

Εξαλλος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν: «Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Εκανα πολλές προσπάθειες για να μείνω μακριά της, αλλά δεν τα κατάφερα. Εχω αποφασίσει να χωρίσω», του δηλώνει και ο Στάθης τρελαίνεται.

Παράλληλα και η Αριάδνη λέει στον πατέρα της: «Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω τη σχέση μου με τον Χρήστο ό,τι κι αν κάνεις. Κι αν δεν θέλεις να με βλέπεις, φεύγω», του λέει και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική: «Πατέρα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά η γυναίκα δεν παίζεται. Τουλάχιστον εμείς δεν θέλουμε να τη βλέπουμε στα μάτια μας», του ανακοινώνει και ο Ισίδωρος δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί. Στο μεταξύ ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα, να είναι προβληματισμένος και σκεπτικός, γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική. Η Μαργαρίτα τον ρωτάει: «Τι σου συμβαίνει, αγόρι μου; Δεν σε βλέπω και τόσο καλά. Φως φανάρι ότι κάτι έχεις, θέλεις να μου πεις;». Ο Φίλιππος όμως δεν της αποκαλύπτει τίποτε απ’ όσα τον βασανίζουν. «Τίποτα, κυρία Μαργαρίτα. Απλά σήμερα δεν έχω και πολλή όρεξη», της απαντάει. Το ίδιο γίνεται και με τη Βασιλική στο σπίτι, η οποία τον ρωτάει τι του συμβαίνει, αλλά δεν τον καταφέρνει να της μιλήσει. Λίγο αργότερα η Χάιδω συναντάει τον Ισίδωρο και του αναφέρει την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της, γεγονός που κάνει τον Ισίδωρο έξαλλο!