Ο Πρώτος από εμάς: Ο Άλκης αρρωσταίνει ξανά πολύ σοβαρά

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (21/22-2) για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: Ο Άλκης αρρωσταίνει ξανά πολύ σοβαρά

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (21/22-2) για τη σειρά ο Πρώτος από εμάς θα είναι συνταρακτικές. Ο Αλκης βγαίνει ραντεβού με τη Δήμητρα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα της υγείας του, ενώ η Ελενα με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος από Εμάς"

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (21/22-2) για τη σειρά ο Πρώτος από εμάς

Τετάρτη 21/2 - Επεισόδιο 38

Η εξομολόγηση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Aλκη, την ώρα που η εμφάνισή της έχει σκάσει σαν βόμβα στην παρέα, με την Eλσα να έχει έντονες αντιδράσεις. Στο μεταξύ ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Eβαν, όσο η Ελενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενό της σχέδιο για να γίνει μητέρα. Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας με τη σειρά τους παίρνουν μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση. Μέσα σε όλ, οι εξετάσεις του Αλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέο αγώνα που καλείται να τρέξει. Ομως δεν το βάζει κάτω και καλεί σε ραντεβού τη Δήμητρα. Εκείνη δέχεται την πρόσκληση, ενθουσιασμένη, αλλά η εξομολόγηση του Αλκη θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη.

Πέμπτη 22/2 - Επεισόδιο 39

Το ραντεβού με τον γιατρό θα επιβεβαιώσει την επιστροφή τής ασθένειας του Αλκη, κάτι που θα ενώσει για άλλη μια φορά την παρέα. Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη, αλλά τα συναισθήματά της την παρασύρουν, την ώρα που ο Αλκης και η Κάτια φαίνεται να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες της σχέσης τους. Η επίθεση που δέχεται ο Θάνος θα πυροδοτήσει τη δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης στον Φίλιππο από όλη την παρέα, γεγονός που θα συγκινήσει τον ίδιο βαθιά. Ο Εβαν, στο μεταξύ, φαίνεται να παραιτείται από την Κάτια, όσο η Ελενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της. Η μάζωξη στο σπίτι του Αλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά.