Κάνε ότι κοιμάσαι: Δάφνη και Ίσσαρης έρχονται πολύ κοντά - Ο Ίκαρος συγχωρεί τον Μάκη

Οι εβδομαδιαίες (19/20-2) εξελίξεις για τη σειρά της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι: Δάφνη και Ίσσαρης έρχονται πολύ κοντά - Ο Ίκαρος συγχωρεί τον Μάκη

Οι εβδομαδιαίες (19/20-2) εξελίξεις για τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ο Γιώργος και ο Φλωρής φλερτάρουν με τον κίνδυνο, η Μπετίνα θέλει να κάνει αλλαγές στη ζωή της, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από τον Ισσαρη (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι εβδομαδιαίες (19/20-2) εξελίξεις για τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Δευτέρα 19/2 - Επεισόδιο 43

Ο Πέτρος παραδέχεται τις επαφές του με τη γραμματέα της Καμβύση, πριν τη βρουν νεκρή, αλλά συνεχίζει να υποπτεύεται την Aννα. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικόλα στα βίαια ξεσπάσματά του, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από τον Ισσαρη. Ωστόσο την κερδίζει ο χαρακτήρας του. Παράλληλα, η Πέρσα αντιδρά στην επιθετικότητα του Δαμασκηνού και τον προειδοποιεί, βάζοντας στόχο να τον διώξει από το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, ενώ η Χρύσα αποτρέπει τον δικηγόρο του να κάνει μήνυση εναντίον του Καλίρη.

Κάνε ότι κοιμάσαι - Εξελίξεις

Τρίτη 20/2 - Επεισόδιο 44

Η Καμβύση πιέζεται να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα εναντίον του αντιπάλου της. Ο Νικόλας εξηγεί στον Ικαρο ότι η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στον Αχιλλέα, είχε να κάνει με τον Μάκη. Θεωρεί ότι ο Αχιλλέας τον έμπλεξε και πολύ άδικα τον τιμωρεί ο Ικαρος. Ο Γιώργος και ο Φλωρής φλερτάρουν με τον κίνδυνο, ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να βοηθήσει την Πέρσα στις υποψίες της. Πιστεύει ότι ο Φλωρής, πέρυσι, δεν είχε μπλέξει μόνο με τη διακίνηση των ναρκωτικών. Ο Ικαρος στο μεταξύ συγχωρεί τον Μάκη και τον δέχεται πίσω στο μάθημά του. Η Μπετίνα πάλι αρχίζει να πνίγεται μέσα στο σπίτι και θέλει να κάνει αλλαγές στη ζωή της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Λέτα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τον Γιώργο, αλλά εκείνος δεν θέλει. Ο Νικόλας ανησυχεί για εκείνον και για τη μεταστροφή τούχαρακτήρα του. Για τον Φλωρή και τον Γιώργο θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες.