Ο πρώτος από εμάς (15/2): Η Κάτια πνίγεται από ζήλια - Η γυναίκα που πολιορκεί τον Άλκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (15/2): Η Κάτια πνίγεται από ζήλια - Η γυναίκα που πολιορκεί τον Άλκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 15/2 επεισόδιο της σειράς Ο πρώτος από εμάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σχέση του Άλκη και της Κάτιας περνάει κρίση, ενώ εκείνος φαίνεται πως έχει βρει μια νέα σχέση στη ζωή του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 37

Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή, για να ξεχρεώσει τον Νικόλα. Στο μεταξύ, η Ελσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ο Αλκης αντιπαθεί όλο και πιο πολύ τον Μάριο. Ο Εβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Προσπαθεί να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους. Παράλληλα, η Δήμητρα επισκέπτεται τον Αλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Αλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια πνίγεται από ζήλια.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος από Εμάς"

Τι θα δούμε στα 2 επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Ο Αλκης βγαίνει ραντεβού με τη Δήμητρα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα της υγείας του, ενώ η Ελενα με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Aλκη, την ώρα που η εμφάνισή της έχει σκάσει σαν βόμβα στην παρέα, με την Eλσα να έχει έντονες αντιδράσεις. Στο μεταξύ ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Eβαν, όσο η Ελενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενό της σχέδιο για να γίνει μητέρα.

Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας με τη σειρά τους παίρνουν μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση. Μέσα σε όλα, οι εξετάσεις του Αλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέο αγώνα που καλείται να τρέξει. Ομως δεν το βάζει κάτω και καλεί σε ραντεβού τη Δήμητρα. Εκείνη δέχεται την πρόσκληση, ενθουσιασμένη, αλλά η εξομολόγηση του Αλκη θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη.

Το ραντεβού με τον γιατρό θα επιβεβαιώσει την επιστροφή τής ασθένειας του Αλκη, κάτι που θα ενώσει για άλλη μια φορά την παρέα. Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη, αλλά τα συναισθήματά της την παρασύρουν, την ώρα που ο Αλκης και η Κάτια φαίνεται να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες της σχέσης τους.

Η επίθεση που δέχεται ο Θάνος θα πυροδοτήσει τη δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης στον Φίλιππο από όλη την παρέα, γεγονός που θα συγκινήσει τον ίδιο βαθιά. Ο Εβαν, στο μεταξύ, φαίνεται να παραιτείται από την Κάτια, όσο η Ελενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της. Η μάζωξη στο σπίτι του Αλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά.