Σασμός (15/2): «Φοβάμαι Αργυρώ» - Τρόμος για την εγκυμονούσα Βασιλική

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (15/2): «Φοβάμαι Αργυρώ» - Τρόμος για την εγκυμονούσα Βασιλική

Όπως παρακολουθήσαμε στον Σασμό, την σειρά του ALPHA, δύο νέα μηνύματα του μασκοφόρου, ένα στον εισαγγελέα και ένα στον Μαθιό, ταράζουν πάλι τα νερά. Κυρίως τον Χρήστο Γιακωβάκη, του οποίου το χαρτί γράφει: «Ασε ελεύθερο τον Παύλο Βρουλάκη και θα σου πω την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος». Ακόμα πιο υποψιασμένος, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 72

Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη που θέλησε να τους βοηθήσει για να μη φυλακιστεί η Βασιλική και εκείνος το δέχεται. Η Εύα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αθώωση του Παύλου, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη Λεμονιά, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

Τη στιγμή που οι Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα στον Μαθιό, ο Παύλος βάζει σε εφαρμογή ένα έξυπνο σχέδιο προκειμένου να τους παραπλανήσει και να μην κάνουν χτύπημα στην οικογένεια Σταματάκη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Τηλέμαχος πηγαίνει να τον δει στο κρατητήριο, ο Παύλος του λέει ότι άκουσε τους αστυνομικούς να είναι στα ίχνη του ανθρώπου που κυνήγησαν τον Αντρέα και πως σύντομα θα τον συλλάβουν. Ο Τηλέμαχος συγκλονίζεται και του υπόσχεται πως θα δώσει εντολή να μη γίνει κανένα χτύπημα στον Μαθιό. «Σου το είπα από την αρχή πως δεν είναι μπλεγμένοι οι Σταματάκηδες στη φυγή του Αντρέα, Τηλέμαχε, μα δεν με άκουσες. Πες τον Μανούσο και τα παλικάρια του να μην κάνουν βήμα. Αλλος είναι ο ένοχος και σαν βγω από εδώ, πρώτος θα είμαι εγώ που θα τον κυνηγήσω για να πληρώσει», του υπόσχεται.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει