Η Μάγισσα: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

«Θα λογοδοτήσω στον Θεό για τα κρίματά μου»

Η Μάγισσα: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Μην μπορώντας να αντέξει άλλο το βάρος που κουβαλά, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συγκλονιστική σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα και σας το παρουσιάζει μέσα από το Youweekly.gr!

Προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου εγγονού της -όπως τελικά αποδεικνύεται- για το τίποτα! Και αυτή η πράξη ήταν η αρχή για να γίνει μια σειρά από γεγονότα που μόνο την καταστροφή έφεραν και προκάλεσε τον χαμό πολλών -αθώων- ανθρώπων. Το σημάδι στο κεφαλάκι του μωρού την έκανε να συνειδητοποιήσει πως το παιδί που γέννησε η Μεταξία δεν ήταν του Μάρκου αλλά του Τζανή και αυτό ήταν η αιτία για να πάρει τη σκληρή απόφαση να σκοτώσει το ίδιο της το εγγόνι.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

«Δεν υπάρχει άλλη λύση! Θεέ μου, τι αμαρτία παίρνω», ήταν τα λόγια της και η Πολυξένη πήρε το μωρό και το έπνιξε στο ποτάμι. Από εκείνο το μοιραίο βράδυ και μετά ο πύργος των Λασκαραίων δέχτηκε ένα τσουνάμι από προβλήματα! Παράλληλα, η αποκάλυψη του χαρίσματος της Θεοφανώς ήταν το τέλειο άλλοθι που χρησιμοποίησε η Δαμιανή ώστε να την κατηγορήσει ως ένοχη για τη δολοφονία του βρέφους. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τη βγάλει από τη μέση, υπό τον φόβο ότι μπορεί μέσα από κάποιο όραμά της να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της.

Δείτε επίσης: Ηθοποιοί της σειράς, Η Μάγισσα είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Δεν το γνώριζε κανείς και το αποκάλυψαν οι ίδιοι

Όμως, η απρόσμενη εγκυμοσύνη από τον Μάρκο κάνει τη Δαμιανή να κάνει ένα βήμα πίσω μέχρι τη γέννηση του διαδόχου. Μέσα σε όλα, η άλλη αποκάλυψη που ταράζει συθέμελα τον πύργο είναι ο παράνομος δεσμός της Μεταξίας και του Τζανή, αλλά και πως το μωρό ήταν τελικά δικό του. Μετά από αυτό, ο Αντρέι έχει όλες εκείνες τις απαντήσεις που έψαχνε, αλλά και τη λύση στο μυστήριο: Ποιος έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το μωρό; Και η απάντηση είναι μία: Η Δαμιανή!Ναι δεν ήερα ότι μπορεί να γίνεικ άτθ τέτοι και αλήειια είναι ότι μόνο εκείνοσ θα μπορούσεν α με νκργξ ναι δεν το περίμενα αυτλο το πραγατα

Η Μάγισσα: Οι τύψεις την βαραίνουν

Η Δαμιανή που αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας

Ο Αντρέι ξέρει πια πως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του μωρού είναι η Δαμιανή και της το λέει ξεκάθαρα: «Ξέρω ότι εσύ έδωσες την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το μωρό για να σώσεις τον Τζανή», της λέει και εκείνη το διαψεύδει. Μάταια, όμως, καθώς και η Μεταξία επαναφέρει τις υποψίες της προς το πρόσωπο της πεθεράς της και ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη πως η Πολυξένη σκότωσε το μωρό. «Η Πολυξένη δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει από μόνη της το παιδί μου! Η Δαμιανή, όμως... Εκείνη της έδωσε την εντολή να το κάνει», λέει ξανά και ξανά. Στο μεταξύ, η Πολυξένη συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο για τον φόνο του μωρού. Έχει παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά όχι ποιος την έβαλε να το κάνει. Άλλωστε είχε υποσχεθεί στην αφεντικίνα της πως:

«Ο,τι κι αν γίνει, εγώ θα πάρω πάνω μου όλο το κρίμα, κυρά μου! Δεν θα σε προδώσω ποτέ». Τη μέρα πριν οδηγηθεί στον θάνατο η Πολυξένη, η Δαμιανή την επισκέπτεται στο μπουντρούμι και καταφέρνει να ψελλίσει ένα: «Συγγνώμη». Η Πολυξένη της απαντάει: «Δεν θα σε πρόδιδα ποτέ, κυρά μου» και παράλληλα της εξομολογείται τον έρωτά της για εκείνη. Ο θάνατος της Πολυξένης θα βυθίσει ακόμα περισσότερο στις τύψεις τη Δαμιανή. Η μοιραία απόφασή της προκάλεσε τον όλεθρο και τον θάνατο και έφερε μόνο την καταστροφή! Ο χαμός του πιο πιστού της ανθρώπου θα την οδηγήσει στο να βάλει τέλος στη ζωή της!

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: «Δεν θέλω μια τέτοια γυναίκα, με ντρόπιασε σε όλη την Μάνη!» - Σφάζονται και τελικά χωρίζουν

Το τραγικό τέλος της αρχόντισσας

«Θα λογοδοτήσω στον Θεό για τα κρίματά μου. Σε τούτο τον κόσμο, όμως, μήτε στον άντρα μου μήτε στον γιο μου! Καλύτερα να βάλω τέλος στη ζωή μου με τα ίδια μου τα χέρια, παρά να με ξεσκεπάσουν», είχε πει κάποια στιγμή στην Πολυξένη. Βλέποντας τον κλοιό γύρω της να στενεύει ακόμα περισσότερο και ιδιαίτερα όταν η Μεταξία με σθένος θα της πει: «Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον γιο μου», θα την οδηγήσουν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο! Όπως λέει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του TiVi Σίριαλ, η αρχόντισσα της Μάνης πέφτει νεκρή από τα ίδια της τα χέρια προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή για τις τραγικές πράξεις της. Ο θάνατός της σκορπίζει τη θλίψη και τον θρήνο στους Λασκαραίους, χωρίς ποτέ να μάθουν το γιατί! Και ναι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ στην οικογένειά της το ένοχο μυστικό της για τον φόνο του βρέφους.