Ο πρώτος από εμάς (8/2): Σοκ για Κάτια και Άλκη - Μπαίνει μέσα στον υπέρηχο ο Έβαν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (8/2): Σοκ για Κάτια και Άλκη - Μπαίνει μέσα στον υπέρηχο ο Έβαν

Στο σημερινό 8/2 επεισόδιο της σειράς, Ο πρώτος από εμάς, που παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η Κάτια και ο Αλκης, ενώ βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό, θα δεχτούν μια απρόσμενη επίσκεψη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 35

Μέσα σε όλα, μια νέα ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό της Ελενας, η οποία φαίνεται ότι θα ανατρέψει τις αποφάσεις που είχε πάρει μέχρι τώρα. Το παρελθόν του Φίλιππου μοιάζει να ήρθε για να μείνει, όσο το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά μοιάζει δυσοίωνο. Η Ελσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που έχουν εισβάλλει στη ζωή τους και αντιδρά σπασμωδικά. Μια έκπληξη περιμένει την Αθηνά, που θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση. Ο Εβαν έχει επιστρέψει δυναμικά και αποφασίζει να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει…

Δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού!

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα;

Η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Ελσας δεν είναι τόσο άγνωστη στον Αλκη, με αποτέλεσμα η Κάτια να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ενώ ο Εβαν προσπαθεί να τη στρέψει εναντίον των φίλων της.

Ο Μάριος καλεί την Eλσα καθώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας με τη σειρά τους συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Eλενα να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ ο Αλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Εβαν στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους. Ο Εβαν πάλι τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Μια νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Ελσας. Και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Αλκη.

Η επίσκεψη

Ο Κοσμάς είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα του δουλειά. Η Σοφία τον συγχαίρει και ξαφνιάζεται όταν εκείνος της δίνει την πρώτη του επιταγή, για να ξεχρεώσει τον Νικόλα. Στο μεταξύ, η Ελσα δυσκολεύεται με τη σχέση της, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ο Αλκης αντιπαθεί όλο και πιο πολύ τον Μάριο. Ο Εβαν είναι πλέον με νάρθηκα στο χέρι και υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες. Προσπαθεί να στρέψει την Κάτια εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους. Παράλληλα, η Δήμητρα επισκέπτεται τον Αλκη στο σπίτι του και πέφτει πάνω στην Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Αλκη κάτι σημαντικό από το παρελθόν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια πνίγεται από ζήλια.