Η Μάγισσα (7/2): «Τους είδα αγκαλιά», «Θα σε σκοτώσω» - Ουρλιαχτά και απειλές μετά την αλήθεια για Μεταξία & Τζανή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (7/2): «Τους είδα αγκαλιά», «Θα σε σκοτώσω» - Ουρλιαχτά και απειλές μετά την αλήθεια για Μεταξία & Τζανή

Σοκαριστικό είναι το αποψινό 7/2 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Σήμερα η απιστία της Μεταξίας και του Τζανή αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους στο οικογενειακό τραπέζι. Όλοι βρίσκονται σε σοκ, ειδικά ο Μάρκος που αφού πρώτα έχασε την σύγκριά του, τώρα μαθαίνει πως και η γυναίκα του τον πρόδωσε...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 52

Η Θεοφανώ που ζει στη σπηλιά όπου γεννήθηκε και έζησε και η μάνα της, αποφασίζει να δώσει σημάδια ζωής καθώς όλοι ανησυχούν για εκείνη. «Είσαι καλά; Χρειάζεσαι κάτι;», τη ρωτάνε όλοι, αλλά εκείνη δεν θέλει κάποια βοήθεια. Ο Φρίξος της αποκαλύπτει ένα μυστικό: «Μου είπε αυτός ο Γάλλος των Γερακάρηδων ότι βρήκε ένα γράμμα, όπου η Κυπριανή είχε δώσει εντολή στον Σκλαβούνο να της βρει την Αναχίτ. Αυτό δείχνει πως οι Γερακάρηδες κάτι θα ξέρουν για το τι απέγινε η μητέρα σου», της λέει και εκείνη κρατάει το στοιχείο αυτό και αποφασίζει να το ψάξει.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ανατροπή! Η Κυπριανή είναι κακιά μάγισσα!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Πιάνει στα πράσα τον Τζανή με τη Μεταξία και είναι πια αποφασισμένη να τα διαλύσει όλα. «Δεν θα έριχνες ποτέ το βλέμμα σου πάνω στον Τζανή γιατί είσαι παντρεμένη με τον καπετάνιο, σωστά;», ρωτάει ειρωνικά η Κερασίνα τη Μεταξία και εκείνη της απαντάει: «Τι θέλεις να πεις; Δεν σε καταλαβαίνω». «Σας είδα, Μεταξία, στο κελάρι», της απαντάει η Κερασίνα και τότε η Μεταξία της λέει: «Και; Ζήλεψες; Που εμένα με ικανοποιεί, ενώ εσένα ούτε που σε πλησιάζει;». Η Κερασίνα τη χαστουκίζει: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι», την απειλεί και φεύγει.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες φτάνει στα άκρα και στο οικογενειακό γεύμα των Λασκαραίων, το ένοχο αυτό μυστικό θ’ αποκαλυφθεί και η φουρτούνα που θα ξεσπάσει θα καταπιεί όλο τον πύργο. «Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση. Τους έπιασα στο κελάρι», λέει η Κερασίνα σε όλους και το σοκ είναι τεράστιο.

Η Μεταξία βράζει από θυμό και φωνάζει: «Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ενώ όλοι προσπαθούν να την εμποδίσουν να επιτεθεί στην Κερασίνα. Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της γυναίκας του δεν έχουν καμία βάση. Μέχρι που επεμβαίνει η Ρηνιώ: «Σταμάτα, Τζανή! Λέει αλήθεια, σας έχω δει κι εγώ με τη Μεταξία. Το ξέρει και η μάνα». Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες, ενώ ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η τραγική κατάληξη του Τζανή - Μένει αβοήθητος στους 5 δρόμους

Την ίδια ώρα, οι πειρατές του Μόφορη στρατοπεδεύουν στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ και εκείνη με τη βοήθεια της μικρής Αννας καταφέρνει να ξεφύγει. Μαζί πάνε στο σπίτι που δολοφονήθηκαν οι γονείς του κοριτσιού και εκεί η Θεοφανώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό. Η παγίδα αυτή όμως θα τη ρίξει στα χέρια των ανθρώπων της Κυπριανής..