Ο Παράδεισος των κυριών (6/2): «Μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις» - Ο άνθρωπος που θυσιάζεται για χάρη του Σίμου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (6/2): «Μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις» - Ο άνθρωπος που θυσιάζεται για χάρη του Σίμου

Στο σημερινό 6/2 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, θα δούμε τον Σίμο να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρουν άλλοι τις ευθύνες ώστε να μην μπει φυλακή για την παγίδα που έστησε στον Πάρη η οποία και έφερε την δολοφονία της Νέλλυς.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 81

Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τους αποκαλύπτει: «Αδικα με κατηγορήσατε. Ολα τα είχε σχεδιάσει ο Σίμος, γιατί με μισεί», ισχυρίζεται και ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος: «Εχεις το θράσος και κατηγορείς άλλους, τη στιγμή που ξέρουμε τι έχεις κάνει στην Αμαλία;», του φωνάζει οργισμένος και τον πετάει έξω από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, όλοι μένουν άναυδοι με αυτά που είπε ο Πάρης και κυρίως η μαλία. Ο Σίμος φυσικά ισχυρίζεται πως είναι όλα ψέματα και του τονίζει: «Ο,τι και να κάνεις, κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει».

Στο μεταξύ ο Χρήστος έχει ένα δαιμόνιο σχέδιο για το πώς να βγει από τη φυλακή και να μπει ο Σίμος στη θέση του. Μιλάει με τον Σαρηγιάννη γιατί θέλει τη βοήθειά του κι εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να πείσει τον Ρένο να κατηγορήσει τον Σίμο, κάτι που δεν δέχεται. Ο Μάρκος, επηρεασμένος από όλη την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του, ζητάει από τη Δωροθέα: «Δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Πρέπει να σταματήσουμε να βλεπόμαστε». Εκείνη μένει άναυδη: «Δεν σε καταλαβαίνω, γιατί θα πρέπει να χωρίσουμε;», τον ρωτάει κι ο Μάρκος της εξηγεί: «Γιατί θα πρέπει να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και την κόρη μου, που μένει πλέον μαζί μου».

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου και του ζητάει μια χάρη που δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς: «Ηρθε η ώρα να μου ξεπληρώσεις αυτό που μου χρωστάς. Θέλω να τα πάρεις όλα πάνω σου. Να ομολογήσεις ότι εσύ τα σχεδίασες όλα για τον βιασμό», του λέει και ο Ρένος το δέχεται.