Έρωτας φυγάς: «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν;» - Η Αλεξάνδρα κρατάει το χαρτί διαζυγίου! Η Νότα ετοιμάζει πανούργο σχέδιο κατά του Μάρκου

Οι εβδομαδιαίες (8/9-2) εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς: «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν;» - Η Αλεξάνδρα κρατάει το χαρτί διαζυγίου! Η Νότα ετοιμάζει πανούργο σχέδιο κατά του Μάρκου

Οι εβδομαδιαίες (8/9-2) εξελίξεις για τον Έρωτα φυγά θα φέρουν τα πάνω κάτω. Η Αλεξάνδρα κρατάει στα χέρια της τα χαρτιά του διαζυγίου, και από την ευτυχία της τη χωρίζει μια υπογραφή. Πιστεύει ότι η Ευγενία δεν θα σταθεί πια εμπόδιο στον Μάρκο, αλλά υπολογίζει χωρίς τη Νότα (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε η σειρά στην πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1).

Οι εβδομαδιαίες (8/9-2) εξελίξεις για τον Έρωτα φυγά

Πέμπτη 8/2 - Επεισόδιο 78

Το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης αναγκάζει την Αλεξάνδρα να επιστρέψει στο σπίτι του Ιάσoνα για να είναι κοντά στο παιδί της. Εκείνος είναι δίπλα της, αλλά μόνο και μόνο για να της σταθεί που φροντίζει την κόρη τους. Η αίτηση διαζυγίου φτάνει στα χέρια της Αλεξάνδρας και με μια υπογραφή θα ’ναι πλέον ελεύθερη. Ολα όσα έχει ονειρευτεί για εκείνη και τον Μάρκο μπορούν να γίνουν πια πραγματικότητα. Αλλωστε έφτασαν εδώ με πολύ κόπο και τους αξίζει λίγη ευτυχία. Ο Ιάσονας τελικά δείχνει να εννοεί κάθε του λέξη όσο κι αν η κοπέλα πίστευε ότι τελευταία στιγμή θα το μετάνιωνε. «Επιτέλους μαζί. Για πάντα μαζί», μονολογεί με δάκρια στα μάτια αν και από την άλλη δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στο Κιάρι είχε και καλές στιγμές.

Η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου. «Αν νομίζετε ότι θα πετάξετε τόσο εύκολα στον δρόμο την ανιψιά μου κι εμένα να το ξεχάσετε κι εσύ και ο Μάρκος. Λοιπόν, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν θα δώσει το διαζύγιο αν δεν εξασφαλίσετε εκείνη, το παιδί της και φυσικά εμένα», του απαιτεί. Ο Στέφανος έξαλλος την πετάει έξω. «Εξαφανίσου από μπροστά μου. Αλλού οι απειλές σου», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης μπουκάρει με όπλο στο σπίτι της Ελπίδας για να πάρει τη Νάντια που κρύβεται εκεί. «Αν νομίζεις ότι μπορείς να μου ξεφύγεις είσαι πολύ γελασμένη που σήκωσες κεφάλι. Αλλά έγνοια σου. Δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου κουβέντα. Παίρνω πάντα αυτό που μου ανήκει», φωνάζει.

Ο Στέφανος ξεκινά για την Αθήνα με στόχο να σώσει τη Μαργέτα. Είναι πεπεισμένος ότι η αγαπημένη του διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι ο ίδιος είναι στόχος. Στο μεταξύ ο Μελέτης συναντά την Τζένη και ο ένας καλύπτει τον άλλο για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν τους, ενώ η Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη. «Αρκετούς μπελάδες είχαμε με αυτούς τους δύο. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Πρέπει και οι δύο να βγουν από τη μέση μια για πάντα», διατάζει.

Έρωτας φυγάς - Εξελίξεις

Παρασκευή 9/2 - Επεισόδιο 79

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε από τον Ιάσονα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της. Η Ευγενία με τη σειρά της υπόσχεται στον Μάρκο ότι θα κάνει το ίδιο. «Δεν θα σου σταθώ εμπόδιο. Εχω καταλάβει πολύ καλά πως αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να νικηθεί ούτε να σβήσει. Εγώ σε αγάπησα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο, αλλά εσύ πάντα είχες μάτια μόνο για την Αλεξάνδρα. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά ο Στεφανάκος και να είμαστε κοντά στο παιδί. Υπόσχομαι ότι θα υπογράψω το διαζύγιο», του αναφέρει. Ομως η θεία της η Νότα δεν έχει την ίδια γνώμη. «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν; Κι εσένα τι θα σου μείνει; Θέλουν να σε ξεφορτωθούν κι εσύ είσαι έτοιμη να τους αδειάσεις τη γωνιά. Δεν θα τους το κάνουμε τόσο εύκολο. Πρέπει να πληρώσουν για όλα όσα έκαναν», της λέει βάζοντάς της λόγια. «Θεία, θέλω να ξεμπερδεύω με όλα αυτά, να ηρεμήσω και να κοιτάξω τη ζωή μου», είναι τα λόγια της Ευγενίας, αλλά η Νότα που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον φόνο για να πάρει αυτό που θέλει, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά.

Ο Στέφανος είναι εξαφανισμένος από το Κιάρι και ο Μάρκος ανησυχεί πολύ. Ξέρει ότι ο πατέρας του δεν θα έφευγε έτσι ξαφνικά χωρίς να τον ενημερώσει. «Δεν έχω κανένα νέο του», λέει στον Φάνη. «Ούτε κι εγώ. Λες να του έχει συμβεί κάτι;», αναρωτιέται κι εκείνος με τη σειρά του. «Φάνη, δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Θα πας να τον ψάξεις να τον βρεις στην Αθήνα. Μπορεί να κινδυνεύει η ζωή του», του αναφέρει όλο αγωνία ο Μάρκος. Ωστόσο, στο αρχοντικό του Δεμερτζή καταφτάνει ένα γράμμα που φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια όλων…