Ηλέκτρα: Σκηνή σοκ! Η Νεφέλη πιάνει τη μητέρα της με τον Παύλο στο καμαράκι του

Οι εβδομαδιαίες (5/9-11) εξελίξεις της σειράς του ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: Σκηνή σοκ! Η Νεφέλη πιάνει τη μητέρα της με τον Παύλο στο καμαράκι του

Οι εβδομαδιαίες (5/9-11) εξελίξεις για τη σειρά, Ηλέκτρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Ο Νικόλας είναι στο νοσοκομείο και τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι ενθαρρυντικά. Όσο η Τιτίκα ψάχνει τον ένοχο, η Νεφέλη θα αντιμετωπίσει κάτι που θα την ταράξει (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι εβδομαδιαίες (5/9-11) εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα

Δευτέρα 5/2 - Επεισόδιο 65

Η υγεία του Νικόλα είναι κρίσιμη. Ο Παύλος μαλώνει με την Ηλέκτρα γι’ αυτό που έκανε, ενώ εκείνη με τρομερή απάθεια του αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Νικόλα. Από την άλλη, η Κατερίνα υποψιάζεται ότι ο Νώντας πυροβόλησε τον Νικόλα, ενώ η Τιτίκα υποψιάζεται τη Δόμνα, την οποία και επισκέπτεται… Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μανάδες-μαινάδες θα είναι σκληρή.

Τρίτη 6/2 - Επεισόδιο 66

Χάρης και Μίμης ξεκινούν έρευνες. Μαθαίνουν από την Κατερίνα ότι η Ηλέκτρα πήγε στο ναυπηγείο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον Νικόλα. Αυτός μαθαίνει από τον γιατρό για την κατάστασή του και γκρεμίζεται ο κόσμος του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο νοσοκομείο, ο Νώντας ανακρίνεται και λέει για τον κοριό που έχει τοποθετηθεί στο γραφείο τού Βρεττού. Οι αστυφύλακες μπαίνουν κρυφά στο γραφείο, τον βρίσκουν και αυτός περιέχει τη συνομιλία της Ηλέκτρας με τον Νικόλα.

Τετάρτη 7/2 - Επεισόδιο 67

Η Κατερίνα φτάνει ξέπνοη στο σπίτι της Ηλέκτρας. Ξέρει πως το δικό της χέρι πυροβόλησε τον Νικόλα. Οι δύο αδελφές θα μιλήσουν όπως δεν έχουν μιλήσει ξανά ποτέ. Η Ηλέκτρα πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου. Μοιάζει να μην την ενδιαφέρει πλέον τίποτε άλλο, παρά να ζήσει τον έρωτά τους. Στο σπίτι της Μερόπης, όμως, θα βρεθεί και η Νεφέλη.

Πέμπτη 8/2 - Επεισόδιο 68

Η πόρτα ανοίγει και η Νεφέλη πιάνει τη μητέρα της μαζί με τον Παύλο μέσα στο καμαράκι του. Ολοι σε σοκ! Η Τιτίκα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα που είναι εξοργισμένος με την κατάσταση των ποδιών του. Της αποκαλύπτει ποιος τον πυροβόλησε, αλλά και το σχέδιό του.

Παρασκευή 9/2 - Επεισόδιο 69

Η δημοσιογράφος συνεχίζει να προσεγγίζει τον Στέργιο για τη συνέντευξη, πείθοντάς τον ότι μια τέτοια δημοσιοποίηση θα βοηθήσει στην αθώωση του Βασίλη. Ο Κωνσταντής ετοιμάζει με τον Βρεττό την κομπίνα στον Σεραφεντίνογλου. Όμως εκείνος κάτι έχει μυριστεί.