Σασμός (30/1): «Είδα την Εύα να φιλιέται με τον Γιώργο» - Η Θοδώρα "καταρρέει"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (30/1): «Είδα την Εύα να φιλιέται με τον Γιώργο» - Η Θοδώρα

Στο σημερινό 30/1 επεισόδιο της σειράς, Σασμός, ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιας, για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Η Θοδώρα, απογοητευμένη από τη ζωή και τις αποφάσεις της, μαθαίνει ότι ο Γιώργος έχει αρχίσει να συναντιέται με την Εύα, γεγονός που θα τη ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 62

Οσο ο Παύλος παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα με το οινοποιείο που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο, η Αργυρώ στριμώχνει τον Αντώνη για την υπόθεση του Λάζαρου. «Αλήθεια, Αντώνη, τον ένοχο για τη δολοφονία του Λάζαρου ακόμα δεν τον έχετε βρει;», θα τον ρωτήσει αρχικά και ο διοικητής της αστυνομίας που ξέρει προς τα πού το πηγαίνει η κόρη της Μαρίνας, θα της εξηγήσει για να μην έχει τον παραμικρό ενδοιασμό πως η οικογένεια Σταματάκη δεν ευθύνεται για τον θάνατό του. Τότε η Αργυρώ θα ρωτήσει: «Δείγμα DNA έχετε πάρει και από τη Βασιλική;». Ο Φραγκιαδάκης θα ξεροκαταπιεί και θα της απαντήσει θετικά για να μην κινήσει υποψίες.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

Τετάρτη 30/1 Επεισόδιο 63

Το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή συνεχίζει να αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη καθώς η δικηγόρος δεν ξέρει όλη την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντί στη πεθερά της παρόλο που η τελευταία τάσσεται υπέρ της οικογένειας του μικρού της γιου. Η Εύα πείθει τον Αντρέα ότι έχει τρόπο για να τον βοηθήσει να ξεμπερδεύει με τον εκβιαστή του. «Θα σου δώσω εγώ τα χρήματα που χρειάζεσαι αλλά θέλω να με αφήσεις να εξηγηθώ εγώ μαζί. Αφησέ με να έρθω σε επαφή και δεν θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά. Σου το υπόσχομαι», του τονίζει και εκείνος δείχνει να συμφωνεί. Η Εύα του εξηγεί ότι σε πρώτη φάση θα του δώσει μια επιταγή. Εκείνος, όμως, αισθάνεται πιεσμένος και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση.