Ο παράδεισος των κυριών (24/1): «Κάτι συμβαίνει, κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία...» - Συγκλονίζει η συνέχεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (24/1): «Κάτι συμβαίνει, κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία...» - Συγκλονίζει η συνέχεια

Ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο θα παρακολουθσούμε απόψε (24/1), στην σειρά του Alpha, O Παράδιεσος των Κυριών. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και θα φέρουν τα πάνω - κάτω στην ζωή των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Oι σημερινές (24/1) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 72

Ο Βύρωνας πηγαίνει στο σπίτι της Ζαχαρούλας και τη ζητάει σε γάμο αναστατώνοντας τη Σύρμω, η οποία ναι μεν δέχεται, αλλά υπό όρους: «Και κοιτάξτε καλά. Πριν μπει το στεφάνι, κομμένα τα σούρτα φέρτα και τα σαλιαρίσματα, να σας βλέπει ο κόσμος», τους λέει...

Στο μεταξύ η Νικολέτα λέει στον Ντίνο όσα της αποκάλυψε η Μιράντα: «Τελικά δεν είμαι κόρη της κυρίας Μιράντας, μου το είπε η ίδια. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελε να κάνει την επέμβαση», του αποκαλύπτει και τον σοκάρει: «Τι λες; Κάτι συμβαίνει, κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και πρέπει να το μάθω, πάση θυσία», μονολογεί.

Ο Χριστόφορος κάνει πρόταση στη Μιράντα να την προσλάβει στην τράπεζα και παράλληλα προσπαθεί να πείσει τη Γεωργία να του επιτρέψει να αναγνωρίσει το μωρό του Αγη. Τελικά δέχεται καθώς ο Πάρης τη συμβούλεψε και την προτρέπει να το κάνει. Την ίδια στιγμή ο Φώτης παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου, όταν βλέπει να βγαίνει από μέσα ένα πρόσωπο που δεν θα περίμενε ποτέ να δει και αυτό δεν είναι άλλο από τη Νέλλυ. Αμέσως ενημερώνει τον Ρένο κι εκείνος με τη σειρά του το λέει στον Σίμο: «Είσαι σίγουρος; Είδες καλά; Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό», αναφέρει ταραγμένος.

Τι θα δούμε αύριο (25/1)

Ο Σίμος αρχίζει να σκέφτεται ότι τελικά δεν ήταν η καλύτερη επιλογή η Νέλλυ για το σχέδιό του και ότι έχει αρχίσει να κινδυνεύει αν βγει η αλήθεια, ειδικά τώρα που ο Χρήστος μπορεί να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του. Την ίδια στιγμή και η Νέλλυ αντιλαμβάνεται ότι έχει μπλέξει άσχημα, καθώς ο Χρήστος αρχίζει να την απειλεί. Τώρα φοβάται ακόμα και για τη ζωή της τόσο από τον Χρήστο, όσο και από τον γιο του τον Σίμο. Ετσι αποφασίζει να περάσει στην άλλη πλευρά και τηλεφωνεί στους Βασιλείου, όπου τους λέει: «Ο Πάρης είναι αθώος. Ολο αυτό ήταν στημένο. Με έβαλαν να το κάνω». .

Παράλληλα ο Ντίνος, μετά τις αποκαλύψεις, στριμώχνει άσχημα τη Μιράντα: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Ποιά είναι η κόρη σου;», τη ρωτάει και η Μιράντα μην αντέχοντας άλλο αυτή την πίεση, του ομολογεί την αλήθεια: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου. Κατάλαβες τώρα γιατί δεν θα είμαστε ποτέ μαζί;», του ομολογεί.

Η λερωμένη στολή της Ευδοξίας γίνεται αφορμή να ενημερωθεί ο Ντίνος και για τα αλλά δύο περιστατικά: Του φορέματος που της παράπεσε και του αρώματος που βρέθηκε στην τσάντα της. Η Αμαλία και η Ζηνοβία θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ η Ευδοξία και η Στέλλα θα κατηγορήσουν η μια την άλλη. Ο Ντίνος στην αρχή διώχνει την Ευδοξία, αλλά όταν του λένε την αλήθεια όλες οι κοπέλες, το παίρνει πίσω και διώχνει τη Στέλλα.