Η Μάγισσα (24/1): «Είμαστε καταδικασμένοι, το ξέρεις» - Ο Μάρκος μαθαίνει για τον δεσμό Θεοφανώς και Αντρέι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (24/1): «Είμαστε καταδικασμένοι, το ξέρεις» - Ο Μάρκος μαθαίνει για τον δεσμό Θεοφανώς και Αντρέι

Στην Μάγισσα όσο περνάνε τα επεισόδια, τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο και αυτό γιατί Αντρέι και Θεοφανώ μετά τη χθεσινή ερωτική τους στιγμή (δείτε βίντεο), είναι επίσημα μαζί. Ο Μάρκος όμως το μαθαίνει και γίνεται "τούρμπο". Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 46

Η σύγκρουση Κανέλλου και Αντρέι αντρών θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά την Πολυξένη προκειμένου να την πάρει με το μέρος του και να καταφέρει στο τέλος να την ξεσκεπάσει για τον φόνο του μωρού. Την ίδια ώρα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ έρχονται όλο και πιο κοντά μετά την περιπέτεια που έζησαν και εκφράζει ο ένας στον άλλον τα ερωτικά του συναισθήματα. Στο τέλος της βραδιάς οι δυο τους καταλήγουν να κοιμηθούν μαζί!

Η Κυπριανή ψάχνοντας να βρει το παρελθόν της Θεοφανώς, προσεγγίζει τη Δαμιανή και της αποκαλύπτει κάτι τρομερό: «Αυτή η κοπέλα ίσως να είναι και κόρη της Αναχίτ», σοκάροντας την ισχυρή γυναίκα των Λασκαραίων. «Τι είναι αυτά που λες; Ποια κόρη; Ο Μιχαήλ μου είχε πει όλη την ιστορία με αυτή τη γυναίκα και ξέρω ότι την έκαψαν ζωντανή. Πώς προέκυψε το παιδί;», τη ρωτάει. Εκείνη της απαντάει: «Ηταν έγκυος, αλλά δεν έμαθα ποτέ τι απέγινε αυτό το παιδί.

Οταν άκουσα για την ιστορία της Θεοφανώς, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σ’ αυτή. Δαμιανή, αν είναι όντως παιδί της, τότε μιλάμε για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που θα προκαλέσει μεγάλη συμφορά! Ηδη έχει φέρει αναστάτωση στον πύργο σας». Η αποκάλυψη αυτή μπορεί να οδηγήσει τις δύο οικογένειες σε επικίνδυνους δρόμους. Ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή, ενώ η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά εκείνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο Αντρέι είναι ξάδερφος του Μάρκου και επίσημος καπετάνιος της οικογένειας Λάσκαρη, αφού είναι γιος του Τζανέτου - δείτε το αποκλειστικό.