Ηλέκτρα (22/1): Η Ηλέκτρα θέλει να καταθέσει - Είδε τον Νικόλα στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της Πόπης

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (22/1): Η Ηλέκτρα θέλει να καταθέσει - Είδε τον Νικόλα στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της Πόπης

Τη Δευτέρα 22/1 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη σειρά Ηλέκτρα με τις εξελίξεις, που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό να είναι πολύ ενδιαφέρουσες μιας και ο Γράντος θα μας απασχολήσει πολύ με τις επόμενες κινήσεις (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι σημερινές 22/1 εξελίξεις για την Ηλέκτρα - Επεισόδιο 57

Το σκίτσο του Στρατή έχει φτάσει στα χέρια της χωροφυλακής. Από την Αθήνα έρχεται ο φίλος του Παύλου, δικηγόρος Νάσος Δημαράς. Η Ηλέκτρα θέλει να καταθέσει πως είδε τον Νικόλα στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της Πόπης και ο Βρεττός, με τη σειρά του, θέλει να βοηθήσει και να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη φωτιά στο ναυπηγείο. «Οποιος κι αν είναι πρέπει να πληρώσει για την πράξη του. Οι κάτοικοι της Αρσινόης πρέπει να βρουν ξανά την ηρεμία τους».

Τρίτη 23/1 - Επεισόδιο 58

Μια θλιβερή σιωπή έχει σκεπάσει σαν πέπλο την Αρσινόη. Ο Σωτήρης διαλύει ηρεμιστικά στο τσάι της Ηλέκτρας, η Τιτίκα σέρνει το βήμα της μετά τις εξελίξεις με τον γιο της, ενώ τα πρωτοσέλιδα μιλούν για τον «Δράκο της Αρσινόης». Ο Νικόλας απειλεί τον Κωνσταντή με κάτι που δεν γνωρίζει κανείς στην Αρσινόη και αφορά στη διπλή ζωή που έχει εκείνος την Αθήνα. Η δίκη ξεκινά με τον Νάσο να μη γνωρίζει πως κάποιος φροντίζει να ενημερώνει τον Νικόλα για τη νομική του προσέγγιση και δυστυχώς στο δικαστήριο ακούει το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε: Οτι ο Γιωργάκης δεν θα καταθέσει.