Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια ομολογεί την αλήθεια στον Έβαν - «Δεν πρέπει να το μάθει από άλλον! Ήρθε η ώρα...»

Οι εβδομαδιαίες (24/25-1) εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια ομολογεί την αλήθεια στον Έβαν - «Δεν πρέπει να το μάθει από άλλον! Ήρθε η ώρα...»

Οι εβδομαδιαίες (24/25-1) εξελίξεις για τη σειρά Πρώτος από εμάς φέρνουν αναπάντεχες αποκαλύψεις. Ο Άλκης και η Κάτια κανονίζουν γεύμα με τον Έβαν, καθώς έφτασε η στιγμή να ειπωθούν αλήθειες που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος από Εμάς"

Οι εβδομαδιαίες (24/25-1) εξελίξεις για τη σειρά ο Πρώτος από εμάς

Tετάρτη 24/1 - Επεισόδιο 30

Η Κάτια ζητά εξηγήσεις από τον Aλκη για το φιλί του με τη Θάλεια. Νικόλας και Eλενα έρχονται πιο κοντά, μετά τη στήριξή του στην απόφαση της Eλενας να γίνει μητέρα, με φόντο την αδιάκριτη και φορτική μητέρα της (Ελενα Κρίτα). Στο μεταξύ η απόφαση του Φίλιππου να προσλάβει τον Κοσμά, θα φέρει ευτράπελα στο γραφείο, ενώ η συνάντηση του Νώντα και της Σόφιας θα πυροδοτήσει το παλιό πάθος τους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η στήριξη της Ελσας στη συμμαθήτρια της, θα κάνει τον Μάριο να τη δει με άλλο μάτι, αλλά ο Τάσος θα ξαναμπεί στον δρόμο τους. Μέσα σε όλα, ο Αλκης και η Κάτια κανονίζουν γεύμα με τον Εβαν. Ηρθε η ώρα να ειπωθούν αλήθειες;

Πέμπτη 25/1 - Επεισόδιο 31

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η αποκάλυψη της Κάτιας θα δημιουργήσει συγκρούσεις προς κάθε κατεύθυνση. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο αφού οι ισορροπίες αλλάζουν. Στο μεταξύ η Σοφία έρχεται ακόμη πιο κοντά με τον Νώντα, κόντρα στα πρέπει. Η μητέρα της Ελενας προσπαθεί να καλοπιάσει τον Νικόλα, με απώτερο στόχο τις ανοιχτές υποθέσεις της κόρης της. Παράλληλα, η Κάτια προσπαθεί συντετριμμένη να διαχειριστεί την αποκάλυψη που έκανε.