Ηλέκτρα (17/1): Η Ηλέκτρα μαλώνει άγρια με τον Σωτήρη - Σηκώνει χέρι να την χτυπήσει

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (17/1): Η Ηλέκτρα μαλώνει άγρια με τον Σωτήρη - Σηκώνει χέρι να την χτυπήσει

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις την Τετάρτης 17/1 στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί για τη σειρά, Ηλέκτρα καθώς το κοινό θα μάθει ακόμα περισσότερα για το πτώμα της Πόπης (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Όλα όσα θα δούμε απόψε 17/1 στην Ηλέκτρα

Επεισόδιο 55

Ο Νικόλας στήνει παγίδα στον Φανούρη ώστε να ενοχοποιήσει εκείνον για τη φωτιά αλλά και τον φόνο της Πόπης. Ο Παύλος αρχίζει να καταστρώνει τη φυγή του από το νησί είτε με, είτε χωρίς την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα μαλώνει άγρια με τον Σωτήρη, ο οποίος σηκώνει χέρι να την χτυπήσει! Η Φιλιώ μαθαίνει από τη μάνα της ότι η Πόπη σκοτώθηκε αλλά δεν πρέπει να το μαρτυρήσει πουθενά επειδή οι έρευνες συνεχίζονται. Η Φιλιώ συνδέει τα γεγονότα που γνωρίζει, συνειδητοποιώντας πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο είναι ο μέλλων άντρας της!

Πέμπτη 18/1

Επεισόδιο 56

Η Τιτίκα, που πλέον ξέρει τα πάντα για τον γιο της, διώχνει τη Φιλιώ από το σπίτι για να γλιτώσει. Τι έχει καταλάβει η Φιλιώ; Η Ηλέκτρα συνδέει κάποια γεγονότα συνειδητοποιώντας πως είδε τον Νικόλα αμέσως μετά τον φόνο της Πόπης στον τόπο του εγκλήματος. Τρέχει να το πει στον διοικητή. Θα βοηθήσει αυτό το στοιχείο.