Η γη της ελιάς (17/1): «Περιμένω αγόρι» - Ανακοινώνονται τα ευχάριστα και όλοι "πετάνε" από τη χαρά τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (17/1): «Περιμένω αγόρι» - Ανακοινώνονται τα ευχάριστα και όλοι

Στην Γη της ελιάς απόψε 17/1 στο MEGA, η Ιουλία αποκαλύπτει στην οικογένεια της το φύλο του μωρού που περιμένει αλλά και το όνομα που θα του δώσει. Από την άλλη, η Αριάδνη κάνει μια προσπάθεια να φέρει πάλι κοντά, Φίλιππο και Βασιλική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη τη ελιάς

Επεισόδιο 78

H Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένεια: «Περιμένω αγόρι» και όλοι τρελαίνονται από τη χαρά τους. Την αγκαλιάζουν, τη φιλάνε και η Ιουλία τους ανακοινώνει και κάτι ακόμα: «Και το καλύτερο; Αποφασίσαμε με τον Στάθη να του δώσουμε το όνομα του Ιάκωβου».

Την ίδια στιγμή η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μη διαλύσει τον γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί: «Εντάξει, σ’ ευχαριστώ, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σε αφορά». Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος, ενώ ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη.

Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω, ενώ η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος για τον Φίλιππο - «Αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή...»

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 79

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία: «Νομίζω ότι ακολουθείς εντελώς λάθος τακτική. Ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς», της εξηγεί. Ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Από την άλλη η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα: «Εντάξει, το ξέρω ότι ο Παρασκευάς δεν φέρθηκε σωστά, αλλά θέλω να δώσω μία ευκαιρία και να συνεχίσω τη σχέση μαζί του». Λίγο αργότερα ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η μικρή Αιμιλία παίρνει το επίθετο του.