Η Μάγισσα - νέα επεισόδια: Η Θεοφανώ κάνει φόνο!

Ο Μάρκος σε σοκ!

Η Μάγισσα - νέα επεισόδια: Η Θεοφανώ κάνει φόνο!

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας χρονιάς της σειράς του ANT1 «Η μάγισσα». Η Κυπριανή μαθαίνει για τη Θεοφανώ, ο πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο μαίνεται, ενώ ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της Μάγισσας

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Το νέο σχέδιο του Τζανή

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ σχετικά με την αρχηγία της οικογένειας! Την ίδια ώρα, ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Θέλει να απαλλαγεί από εκείνη και κυρίως να προκαλέσει κακό στον αδελφό του! Την ίδια ώρα, τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια. Η συμπεριφορά του απέναντί της και το κακό που της έχει προκαλέσει την έχουν κάνει να αναθεωρεί για τη σχέση τους.

Ο Αντρέι μπροστά σε μια αποκάλυψη

Ο Αντρέι από την Μάγισσα

Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει, την ίδια ώρα που η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους. Κι αυτό γιατί οι Τριβολαίοι καταφέρνουν να μπουν στον πύργο των Λασκαραίων και να απάγουν την έγκυο Θεοφανώ. Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα...

Δείτε επίσης: Μάγισσα: Ο Αντρέι θυσιάζεται για χάρη της Θεοφανώς - Το άγριο κυνηγητό!

Η Κυπριανή επιστρέφει...

Η Κυπριανή από την Μάγισσα

Η Κυπριανή μαθαίνει για την έκρηξη στους Λασκαραίους και ο Σπήλιος την ενημερώνει για την απαγωγή της Θεοφανώς. Οταν εκείνη αναρωτιέται ποια είναι η κοπέλα αυτή και έχει προκληθεί αναστάτωση, ο γιος της τής λέει πως πρόκειται για την υπηρέτρια του πύργου που είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου και πως βλέπει οράματα! Αυτό αναστατώνεται την ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων και αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα πια στον πύργο της οικογένειας, οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση.

Η Θεοφανώ κάνει φόνο!

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους εχθρούς της και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Το πνεύμα της Αναχίτ θα γυρέψει εκδίκηση με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο. Μέσω της μάνας της, η Θεοφανώ βάφει για πρώτη φορά με αίμα τα χέρια της και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ, κυρίως στον Μάρκο που δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων, η Πολυξένη ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται για τον φόνο του παιδιού, ενώ ο Κανέλλος συγκρούεται με τη Δαμιανή για όσα έγιναν με τους Τριβολαίους και την απαγωγή της Θεοφανώς.