Το προξενιό της Ιουλίας (21/12): «Τι γίνεται εδώ;» - Ο Χρήστος μαθαίνει ξαφνικά πως η Ιουλία θα παντρευτεί τον πατέρα του και όχι εκείνον

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (21/12): «Τι γίνεται εδώ;» - Ο Χρήστος μαθαίνει ξαφνικά πως η Ιουλία θα παντρευτεί τον πατέρα του και όχι εκείνον

Στο Προξενιό της Ιουλίας οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, αφού τελικά η Ιουλία είπε "ναι" στο προξενιό που της έκανε η μητέρα της και ο αδερφός της με τον Γιωργίκη Προβιό, παρόλο που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος της. Με τον τρόπο αυτό μάλιστα δεν θα δημιουργήσει σκάνδαλο το μωρό που περιμένει, το οποίο είναι του Γρηγόρη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 34

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου στο σπίτι σοκάρει κι αναστατώνει τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιου του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία, μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Σε αντίθεση με αυτό, η Ιουλία που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά τον μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα που προσπαθεί με τον τρόπο του να προστατεύσει το παιδί του.

Την ίδια ώρα ένας άλλος πατέρας, ο Στασινόπουλος, δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη αρνείται πεισματικά. Αργότερα ο διοικητής χωροφυλακής στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει τη συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη.

Ο Στασινόπουλος δέχεται πιέσεις από τον Γιωργίκη και τη Στάσα, να ’ναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο του φίλου του με την Ιουλία. «Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να με παντρέψει. Εσύ είσαι σαν αδελφός μου», του λέει ο Προβιός, ενώ η Στάσα από την πλευρά της του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για ό,τι έχει κάνει για εκείνη και την οικογένειά της. «Εχεις κάνει τόσα πολλά για μας κι εγώ δεν ξεχνάω πόσα σου οφείλω. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους παντρέψεις εσύ», του αναφέρει.

Στην προσπάθειά του να τ’ αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στη Φιλιώ. «Ας είναι. Αλλά εμείς Γιωργίκη έχουμε κουμπαριάσει. Εχω βαφτίσει τον Χρήστο. Καλύτερα να σας παντρέψει η κόρη μου η Φιλιώ, που είναι και φίλη με τη νύφη», τους λέει. Οταν το ανακοινώνει στη Φιλιώ δέχεται, θέλοντας και μη δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Το ύπουλο σχέδιο της Ιουλίας να φορτώσει το παιδί στον Προβιό