Ο πρώτος από εμάς (21/12): Ο Αλκης περιμένει να ακούσει τα νέα που θα καθορίσουν τη ζωή του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (21/12): Ο Αλκης περιμένει να ακούσει τα νέα που θα καθορίσουν τη ζωή του

Στην σειρά Ο πρώτος από εμάς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς μετά από πολύ σκέψη, η Κάτια με τον Άλκη παίρνουν την απόφαση να πουν την αλήθεια σχετικά με το μωρό, στον Έβαν. Ωστόσο, ένα απρόοπτο γεγονός πρόκειται να ανατρέψει τα πάντα. Η ζωή όμως συνεχίζεται ακόμα και με άσχημα γεγονότα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 27

Ο Αλκης και η Κάτια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να πουν την αλήθεια στον Εβαν. Η ξαφνική αδιαθεσία του Αλκη όμως θα πυροδοτήσει μια νέα σειρά εξετάσεων, που ο Αλκης περιμένει με ανυπομονησία. Κι ενώ η Ελσα προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από την αμήχανη συνάντηση με τον Μάριο, ο Νικόλας πέφτει με τα μούτρα στη Χαρά. Μια ξαφνική βλάβη του φούρνου της Σοφίας, θα φέρει στην επιφάνεια μια αποκάλυψη που θα πληγώσει τον Κοσμά. Μέσα σε όλα αυτά συμβαίνει και κάτι καλό.

Η Χριστίνα και ο Φίλιππος έρχονται ακόμη πιο κοντά, όσο ο Εβαν και η Κάτια μοιάζουν να απομακρύνονται επικίνδυνα. Η ζωή όμως συνεχίζεται και το πάρτι στο σπίτι της Σοφίας, για να γιορτάσουν το δίπλωμα οδήγησης και την αρχή της επιχείρησής της, είναι έτοιμο και η παρέα αρχίζει να μαζεύεται. Ο Αλκης, όμως, ανυπόμονος στο γραφείο της Αθηνάς, περιμένει να ακούσει τα νέα που θα καθορίσουν τη ζωή του.

Δείτε επίσης: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!