Ο Παράδεισος των κυριών (19/12): «Παντρεύτηκα τον άντρα που αγαπούσε η κόρη μου» - Η Μιράντα σε τραγική κατάσταση παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (19/12): «Παντρεύτηκα τον άντρα που αγαπούσε η κόρη μου» - Η Μιράντα σε τραγική κατάσταση παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 19/12 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, ενώ και στα επόμενα επεισόδια (δείτε τα πρώτοι εδώ) όλα αναμένεται να ανατραπούν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 61

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά. Δεν είναι μόνο ο Βλησσάρης που τον παράτησε η γυναίκα του, παίρνοντας μαζί και τα παιδιά τους, αλλά και η Φωφώ που ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη με τον βίαιο άντρα της. Την ίδια ώρα, ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μην προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι καταδικασμένη, η Μιράντα αποφάσισε να μη μου δώσει το νεφρό της», του λέει κι εκείνος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τι συνέβη και άλλαξε γνώμη.

Παράλληλα, η Μιράντα απελπισμένη έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας, ενώ η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και μιλάει στον Χρήστο: «Να βρεις τρόπο και να συμβιβαστείς μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Ολγας». Το ίδιο όμως σκέφτεται και η Δωροθέα, η οποία προσπαθεί να κάνει σύμμαχό της τον Αποστόλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία της αδελφής της.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 62

Ο Ντίνος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με τα νέα δεδομένα και προσπαθεί να βρει συμπαράσταση και βοήθεια από κάπου, όμως είναι πολύ μόνος του καθώς κανένας δεν τον βοηθά να καταλάβει τι έχει συμβεί. Την ίδια στιγμή ο Σίμος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του. Με τον έναν και συγκεκριμένα τον Ντίνο, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και είναι ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσονται… Πλέον εστιάζει σ’ αυτόν που φοβάται ότι μπορεί να του κάνει πιο άμεσα κακό και δεν είναι άλλος από τον Πάρη. Η Μιράντα, από την άλλη, φαίνεται να επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει με τον Ντίνο, όσο κι αν η Αμαλία την παρακαλά για το αντίθετο.