Ο πρώτος από εμάς: «Σ' αγαπάω» - Ο Νικόλας κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα πριν την εξωσωματική

Οι εβδομαδιαίες (20-21/12) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Σ' αγαπάω» - Ο Νικόλας κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα πριν την εξωσωματική

Την ώρα που η παρέα μαζεύεται στο σπίτι της Σοφίας για να γιορτάσουν το δίπλωμα οδήγησης και την αρχή της επιχείρησής της, ο Άλκης περιμένει με αγωνία το πόρισμα των γιατρών. Αυτά είναι μόνο λίγα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε της σεζόν του "Ο πρώτος από εμάς".

Οι εβδομαδιαίες (20-21/12) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Τετάρτη 20/12 Επεισόδιο 26

Ο Aλκης μπαίνει στη δεύτερη φάση της θεραπείας του, γεγονός που θέτει όλη την παρέα σε αναμονή για την εξέλιξή της. Η μεγάλη μέρα για την εξωσωματική της Eλενας φτάνει και ο Νικόλας θα της σταθεί σαν πραγματικός φίλος, παρά τις διαφωνίες τους. Ξέρει ότι για εκείνη το να αποκτήσει ένα μωρό είναι όνειρο ζωής. Στο μεταξύ, όσο ο Κοσμάς μαραζώνει μετά τις αποτυχημένες συνεντεύξεις του για δουλειά, η Σοφία θα εκπληρώσει έναν μεγάλο της στόχο. Παράλληλα, μια άβολη συνάντηση της Ελσας και του Τάσου με τον Μάριο θα ταράξει τις ισορροπίες της. Οι μέρες περνάνε και όσο όλοι αγωνιούν για την εξέλιξη του Αλκη, παλεύουν να διαχειριστούν τις αποφάσεις τους. Η αγωνία όλων είναι αν θα βγει ο Αλκης πιο δυνατός από όλο αυτό. Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του και μάλιστα θα πάρει την απόφαση να ξεκαθαρίσει επιτέλους τα πράγματα με τον Εβαν.

Δείτε επίσης: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!

Πέμπτη 21/12 Επεισόδιο 27

Ο Αλκης και η Κάτια παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να πουν την αλήθεια στον Εβαν. Η ξαφνική αδιαθεσία του Αλκη όμως θα πυροδοτήσει μια νέα σειρά εξετάσεων, που ο Αλκης περιμένει με ανυπομονησία. Κι ενώ η Ελσα προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από την αμήχανη συνάντηση με τον Μάριο, ο Νικόλας πέφτει με τα μούτρα στη Χαρά. Μια ξαφνική βλάβη του φούρνου της Σοφίας, θα φέρει στην επιφάνεια μια αποκάλυψη που θα πληγώσει τον Κοσμά. Μέσα σε όλα αυτά συμβαίνει και κάτι καλό. Η Χριστίνα και ο Φίλιππος έρχονται ακόμη πιο κοντά, όσο ο Εβαν και η Κάτια μοιάζουν να απομακρύνονται επικίνδυνα. Η ζωή όμως συνεχίζεται και το πάρτι στο σπίτι της Σοφίας, για να γιορτάσουν το δίπλωμα οδήγησης και την αρχή της επιχείρησής της, είναι έτοιμο και η παρέα αρχίζει να μαζεύεται. Ο Αλκης, όμως, ανυπόμονος στο γραφείο της Αθηνάς, περιμένει να ακούσει τα νέα που θα καθορίσουν τη ζωή του.