Το Προξενίο της Ιουλίας (14/12): «Πώς να παντρευτείς τον γιο ενός φονιά;» - Αντιτίθεται στο γάμο και στην επιθυμία τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το Προξενίο της Ιουλίας (14/12): «Πώς να παντρευτείς τον γιο ενός φονιά;» - Αντιτίθεται στο γάμο και στην επιθυμία τους

Στο σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, της νέας δραματικής σειράς εποχής "Το Προξενιό της Ιουλίας", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να μη χάνει την ευκαιρία και να σχολιάζει μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, κάθε λεπτό (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει στο Twitter). Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε πολλές εντάσεις και τσακωμούς, για έναν γάμο.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλίας" του Alpha;

Επεισόδιο 31

Η Κατερίνη συμβουλεύει τη Φιλιώ να προσεγγίσει την Κυριακούλα για να κατακτήσει τον Γρηγόρη, τα περιθώρια όμως που της αφήνονται για να το κάνει, δεν είναι πολλά, αφού ο πατέρας της έχει αντίθετη γνώμη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Η Φιλιώ απαρηγόρητη επιτίθεται στον πατέρα της, που προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί εναντιώνεται στην προοπτική ενός γάμου με τον γιο του Ραζίνη. «Πώς να παντρευτείς τον γιο ενός φονιά; Ποια θα είναι η θέση σου; Και η δική μου; Θα έχω συμπέθερο έναν άνθρωπο που εγώ τον έβαλα στη φυλακή; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», υποστηρίζει. Την ίδια ώρα η οικογένεια Σκούταρη βρίσκεται σε αναβρασμό για τις ετοιμασίες του προξενιού. Και ενώ η έρευνα για τον θάνατο του Φώτη δεν αποδίδει καρπούς, ο Γιωργίκης ζητά από τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στην επίσκεψη στο σπίτι της Στάσας, καθώς η αδελφή του δεν θέλει να πάει. «Θα ήθελα, κουμπάρε, να σε έχω μαζί μου. Μην πάω μόνος του. Ετσι θα νιώσω πιο άνετα. Εχω χρόνια να το κάνω αυτό», του λέει κι εκείνος συμφωνεί. Τελικά η Χάδω αποφασίζει να παρευρεθεί, παραμένοντας ωστόσο αντίθετη στο προξενιό.

προξενιό ιουλίας επεισόδια

BOX

Το τραπέζωμα

Στο αρχοντικό, η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου όταν μάθει την αλήθεια για το προξενιό της Ιουλίας, την ώρα που εκείνος συνεχίζει τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τους εφιάλτες του. Στο σπίτι της Στάσας όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός και οι καλεσμένοι καταφθάνουν. Ο Γιωργίκης, ο Στασινόπουλος και η Χάδω. Ομως ένα κόσμημα που φοράει η Ιουλία, αυτό που της έστειλε δώρο ο Προβιός, θα προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη στη Χάδω.