Το Ναυάγιο: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - H Ειρήνη κινδυνεύει στα χέρια του Ιπποκράτη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το Ναυάγιο: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - H Ειρήνη κινδυνεύει στα χέρια του Ιπποκράτη

Όπως θα δούμε στο Ναυάγιο, ο Ιπποκράτης Πανόπουλος δεν είναι ο άντρας που γνώρισε η Ειρήνη πριν λίγο καιρό, όταν την έσωσε από το ναυάγιο του «Φοίνιξ». Κάθε μέρα που περνάει, εκείνος ξεδιπλώνει ακόμα ένα άσχημο κομμάτι του εαυτού του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Οχι απλά την έσωσε από το ναυάγιο, αλλά τη φρόντισε, νοιάστηκε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και φυσικά φιλοξένησε και τους δύο στο σπίτι του μέχρι εκείνη να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος δεν είναι απλά ένας ήρωας που αναδείχτηκε μέσα από τα συντρίμμια του «Φοίνιξ», αλλά και ένας καλός άνθρωπος με ήθος, αρχές και ενσυναίσθηση. Αυτό το πρότυπο όμως θα αρχίσει να καταρρέει πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα, όταν η Ειρήνη αρχίσει να ενδιαφέρεται για την έρευνα του Γιώργη σχετικά με τα αίτια του ναυαγίου.

Αρχικά ο Ιπποκράτης θα αντιδράσει άσχημα όταν δει στο σπίτι του τον δημοσιογράφο και θα της ζητήσει να μην τον δεχτεί ποτέ ξανά. Η απάντησή της όμως θα είναι καθοριστική για την αρνητική έκβαση της σχέσης τους. «Πώς μπορείς να μου ζητάς κάτι τέτοιο; Ξέρεις ότι καταστράφηκε η ζωή μου σε αυτό το ταξίδι από τα Χανιά στην Αθήνα. Εχασα ό,τι είχα, τον άντρα μου και τα όνειρά μας και θέλεις να σιωπήσω; Να μη βοηθήσω να βρεθεί ο ένοχος;», θα τον ρωτήσει κι εκείνος θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως όλα βασίζονταν σε ανθρώπινο λάθος.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Νιώθω να ξαναζώ δίπλα σου» - Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά στο Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Ιπποκράτης

Μετά από αυτό, ο Ιπποκράτης θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά την Ειρήνη και τις κινήσεις της. Εκείνη, που δεν θα δώσει την παραμικρή σημασία στα λόγια του, θα έρθει σε επαφή πάλι με τον Γιώργη που θέλει να πάρει συνέντευξη από εκείνη και τη Λίνα. Λίγο αργότερα όμως θα τα βάλει και πάλι μαζί της. «Γιατί, Ειρήνη; Δεν καταλαβαίνεις ότι θα βάλεις σε κίνδυνο τη δουλειά μου;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά: «Για να μη βάλω δηλαδή σε κίνδυνο την δουλειά σου, μου ζητάς να κρύψω τον θάνατο του άντρα μου;».

Μεταξύ τους θα προκύψει έντονος διαπληκτισμός και ο Ιπποκράτης θα καταλάβει ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να «δραπετεύει» από την επιρροή του. Οταν μάλιστα ψάξει για δουλειά προκειμένου να κερδίσει την ανεξαρτησία της, εκείνος θα αγχωθεί και θα κάνει την κίνηση ματ. Θα της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, πρόταση που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Ο αξιωματικός του Λιμενικού θα καταλάβει πως μόνο έτσι ίσως αποφασίσει να σιωπήσει απέναντι στον Βασιλείου, όμως η Ειρήνη δεν θα απαντήσει αμέσως. Τα σκοτεινά του σχέδια θα συνεχιστούν και πιο συγκεκριμένα θα αρχίσει να ψάχνει τα πάντα για τη ζωή και τις κινήσεις της.