Ο Παράδεισος των κυριών (4/12): «Σε παρακαλώ μην δώσεις το νεφρό σου» - Ένα βήμα πριν το χωρισμό Μιράντα και Ντίνος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (4/12): «Σε παρακαλώ μην δώσεις το νεφρό σου» - Ένα βήμα πριν το χωρισμό Μιράντα και Ντίνος

Νέο επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στην σειρά Ο Παράδεισος των κυριών, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Οι σχέσεις Μιράντας - Ντίνου βρίσκονται σε τεντωμένη κλωστή, ενώ από την άλλη η Αμαλία θα έρθει σε σύγκρουση με τον Σίμο, εξαιτίας ενός ψέματος του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 50

Η εξαφάνιση του Αποστόλη, μέσα από το νοσοκομείο, φέρνει μεγάλη ταραχή, καθώς όλοι αναρωτιούνται που μπορεί να έχει πάει. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ζητά από την Μιράντα: «Σε παρακαλώ μην δώσεις το νεφρό σου», της λέει, αλλά η Μιράντα είναι αδύνατον να δεχτεί: «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου», του απαντάει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος ετοιμάζει την έκπληξη για την Πιπίτσα. Της ράβει ο ίδιος το φόρεμα για τον γάμο της Γεωργίας. Οταν όμως η Πιπίτσα πηγαίνει ξαφνικά στον «Παράδεισο» για να δει για φόρεμα και βλέπει τον γιο της με τις μεζούρες τα υφάσματα και τις κουβαρίστρες παθαίνει σοκ.

Ο Σίμος πηγαίνει το νοσοκομείο για τον Αποστόλη κι εκεί βλέπει την Ολγα και τον Πάρη. Ετσι αναγκάζεται να πει ψέματα στον Πάρη, όταν αυτός τον ρωτάει: «Πως έμαθες εσύ για τον πατέρα μου; Κανείς δεν ξέρει τίποτα», του λέει κι ο Σίμος χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία την Αμαλία: «Μου το είπε η Αμαλία που το έμαθε από τον πατέρα της», του απαντάει. Ωστόσο λίγο αργότερα το μαθαίνει η Αμαλία και εκνευρισμένη, απομακρύνει τον Σίμο όταν πάει να την φιλήσει: «Γιατί είπες αυτό το ψέμα στον Πάρη. Θέλω να μου πεις την αλήθεια», του λέει κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση μετά από τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει η Αμαλία σε σχέση με την γενικότερη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης: Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»