Η γη της ελιάς (4/12): «Σε σκέφτομαι συνέχεια» - Η Αριάδνη γίνεται η... νέα αντροχωρίστρα της Μάνης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (4/12): «Σε σκέφτομαι συνέχεια» - Η Αριάδνη γίνεται η... νέα αντροχωρίστρα της Μάνης

Ραγδαίες αναμένονται για ακόμη μια ημέρα οι εξελίξεις στο σημερινό 4/12 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Μεταξύ άλλων, η Αμαλία ακούει ένα περίεργο τηλεφώνημα του Ισίδωρου και αμέσως της μπαίνουν ιδέες και ψάχνει το κινητό του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 60

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια: «Για κάνε μου την χάρη και άσε τις παλαβομάρες, Ασπασία, μην γίνει της τρελής εδώ μέσα», της λέει. Την ίδια ώρα, η μικρή Αγγελική απαιτεί να αποκτήσει αδελφάκι και η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με τον Μάνο: «Καλά βάζεις το παιδί μπροστά και το δασκαλεύεις; δεν ντρέπεσαι;», του λέει. Ο Ορέστης αισθάνεται αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει αμέσως στο ιατρείο, την ώρα που η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Λυκούργος με τη Λουκία βγήκαν για φαγητό. Την επόμενη μέρα που συναντά την «αντίζηλό» της στον δρόμο εκείνη της αφήνει υπονοούμενα.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να σας δώσω πολλές ελπίδες» - Μπαίνει στην εντατική με ρήξη ανευρύσματος

Ολοι στην οικογένεια Στεφανέα μαθαίνουν ότι ο Φίλιππος έριξε μπουνιά στον Λοχία και φοβούνται για τα επακόλουθα: «Τι πήγε κι έκανε λίγο πριν απολυθεί;», λέει η Βασιλική και ζητάει τη βοήθεια του Λυκούργου, αλλά δυστυχώς εκείνος φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς όλες οι προσπάθειες του να τον απαλλάξει από τη φυλακή στον στρατό, πέφτουν στο κενό.

Να σημειώσουμε πως έχουμε όλες τις εξελίξεις και τα επεισόδια της εβδομάδας, πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Τρεις χωρισμοί θα προκαλέσουν μεγάλο σκάνδαλο στη Μάνη που για ακόμη μια φορά θα αναστατωθεί από τις εξελίξεις που θα σημειωθούν στο χωριό.