Το Ναυάγιο (4/12): Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (4/12): Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων

Καιταγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην νέα δραματική σειρά του Mega, Tο Ναυάγιo, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα . Απόψε ο Ιπποκράτης θα κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων και θα φέρει τα πάνω κάτω (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (4/12) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 33

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για να την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση.

«Επρεπε να το περιμένω. Μου έδωσε ρόλο χωρίς να με ξέρει καν και εγώ πίστεψα πως έχω ταλέντο. Μου τα έλεγε ο Μάκης αλλά εγώ πίστευα πως με ζηλεύει. Που να φανταστώ τους σκοπούς που είχε αυτός ο άνθρωπος για εμένα», της λέει και η Στέλλα της υπόσχεται πως από εδώ και πέρα θα την έχει υπό την επίβλεψή της προκειμένου να μην της συμβεί τίποτα κακό στο μέλλον. Της υπόσχεται ακόμα πως θα την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση: Θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη; Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Οι εξελίξεις για αύριο Τρίτη 5/12

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα. Κι αυτός είναι ο Μιλτιάδης Παντελίδης, η παρουσία του οποίου απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ; Ποιος σου είπε να έρθεις;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο Γιώργης και ο δαιμόνιος δικηγόρος θα του εξηγήσει πως ήρθε για να κάνουν όλοι μαζί μια κουβέντα φιλική. «Κανείς δεν θέλει να σε ακούσει, ούτε φυσικά θα δεχτεί κανείς τα λεφτά σου», θα συνεχίσει να του λέει ο δημοσιογράφος και ο Μιλτιάδης που βλέπει να μην έχει χρόνο στην διάθεση του θα αρχίσει να του μιλάει για την οικονομική στήριξη που θέλει να προσφέρει ο Βασιλείου στις οικογένειες των θυμάτων του ναυαγίου.