Η γη της ελιάς (30/11): «Ήθελες να με αφήσεις έγκυο με το ζόρι» - Έξαλλη η Άννα κατηγορεί ανοιχτά τον Πότη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (30/11): «Ήθελες να με αφήσεις έγκυο με το ζόρι» - Έξαλλη η Άννα κατηγορεί ανοιχτά τον Πότη

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό 30/11 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Η Άννα συνεχίζεται να έχει υποψίες πως είναι έγκυος και τις μοιράζεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από την άλλη, η Ιουλία βλέπει την κόρη της να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 57

Ο Πότης με την Αννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, όλοι διασκεδάζουν και χορεύουν και μόνο η Αριάδνη φαίνεται να βασανίζεται. Ολη τη νύχτα η κοπέλα ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο, οποίος δεν μένει ασυγκίνητος. Η μόνη που δεν έχει πάρει είδηση τίποτα και είναι στον κόσμο της είναι η Αφροδίτη.

Η απουσία του Δημοσθένη απ’ όλα αυτά, βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει. Στο μεταξύ ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Την ίδια στιγμή και έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο και αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη: «Δεν ξέρω αν σου τα έχει πει όλα η καλή σου, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όχι μόνο ήμασταν ζευγάρι, αλλά είχαμε κάνει και σύμφωνο συμβίωσης». Παράλληλα, ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα μια χάρη: «Αγάπη μου, θέλω να προσπαθήσουμε πάλι για να κάνουμε παιδί», της λέει.

Δείτε επίσης: Η κατάρα των χωρισμών συνεχίζεται – Τον παρατάει και φεύγει από το σπίτι

Τα γλέντια και οι χαρές τελειώνουν και την επομένη έρχεται μια δυσάρεστη είδηση, καθώς βγαίνει το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως και ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος. Κανείς όμως από τους δύο δεν φαίνεται να το παίρνει ψύχραιμα, καθώς το «πρέπει» κατάφερε να στραγγαλίσει την αγάπη τους, που ακόμα είναι ζωντανή και δυνατή.