Η Παραλία (28/11): Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (28/11): Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος

Ανατρπές και ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο της καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία. Ο Λοΐζος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του ενώ μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές εξελίξεις, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Η Παραλία"

Επεισόδιο 54

Ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της Πολεοδομίας και την ανέγερση του ξενοδοχείου τους, χωρίς καμία τύχη. «Είναι ξεκάθαρο πως κάποιος με σαμποτάρει. Κάποιος δεν θέλει το καλό αυτού του τόπου, εκτός κι αν η Πολεοδομία έχει... οικονομικούς λόγους για να μην υποστηρίζει την πρότασή μου», λέει στον Γράντο. Ο Λοΐζος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη. Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος που δεν γνωρίζει κανείς στο χωριό.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 29/11

Οι μάσκες που φορούν όλοι στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνεται στο στέκι, λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών. Παράλληλα, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει. «Δεν ξέρω τι κάνω με κάποιον που δεν θέλει να μου αποκαλύψει το παρελθόν του, μάλλον θα ήταν καλύτερα να κρατήσουμε για λίγο αποστάσεις», θα του πει και εκείνος θα της εξηγήσει πως άλλοι είναι οι λόγοι που δεν της εμπιστεύεται το μυστικό του.