Η Μάγισσα (28/11): Η οικογένεια Λάσκαρη στήνει στον τοίχο την Θεοφανώ - «Την είδα να πνίγει το μωρό στο ποτάμι»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (28/11): Η οικογένεια Λάσκαρη στήνει στον τοίχο την Θεοφανώ - «Την είδα να πνίγει το μωρό στο ποτάμι»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/11 επεισόδιο της σειράς, Η Μάγισσα, μετά την ανακάλυψη της οικογένειας Λάσκαρη πως η Θεοφανώ βλέπει το μέλλον. Όλοι την στήνουν στον τοίχο και πολλοί την θέλουν έξω από τον πύργο...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 30

Ενα ακόμα όραμα θα δείξει στη Θεοφανώ τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους και αυτό θα την κάνει να γυρίσει πίσω στον πύργο των Λασκαραίων. Ομως, και εκείνη θα περάσει από δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, από την ισχυρή οικογένεια, καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της. «Κακώς, πατέρα, που ακόμα την κρατάς στον πύργο και της κάνεις τα χατίρια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πως αυτό το δουλικό σκότωσε τον γιο μου;», φωνάζει η Μεταξία. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο και η Δαμιανή με την Πολυξένη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση. Μόνο ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της φίλης του είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Δείτε επίσης: «Είσαι Λάσκαρης» - Αποκλειστικά η συγκλονιστική στιγμή που ο Αντρέι μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του

Ο Κανέλλος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του Τζανέτου, θα μιλήσει στον Αντρέι για πράγματα από το παρελθόν του αγαπημένου του αδελφού. Ενα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα αφορά έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Αντρέι. Οταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν ο έρωτας του αδελφού του, αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια τού παζλ, όσον αφορά το ποιος ήταν ο πραγματικός του πατέρας. Στο μεταξύ, η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον Πετρούνη ως τον προδότη του πύργου της, ενώ η Κερασίνα πιάνει στα πράσα τον Τζανή και τη Μεταξία. Ομως είναι αποφασισμένη να μη χάσει τον άντρα που αγαπάει.

Δείτε επίσης: Αντρέι και Θεοφανώ έρχονται κοντά - Ο Μάρκος θολώνει από την ζήλεια