Η Παραλία: «Δεν ξέρω τι κάνω με κάποιον που...» - Χωρίζουν Υπατία και Χάρι;

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία: «Δεν ξέρω τι κάνω με κάποιον που...» - Χωρίζουν Υπατία και Χάρι;

Ο Διονύσης στα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία, ταράζεται που ακόμα δεν τον βοηθά η Πολεοδομία, ενώ ο Καραχάλιος και ο Νικήτας φέρνουν στο φως υποθέσεις του παρελθόντος. Υπατία και Χάρι συζητούν ξανά για τη σχέση τους (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 27/11 Επεισόδιο 53

Η επιστροφή του Διονύση στο γραφείο δημιουργεί εντάσεις με τον Παύλο. Μια ξαφνική απόφαση του Παύλου αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας Αρχοντάκη, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, όμως, ο Διονύσης βελτιώνει τις σχέσεις του με τον Γράντο, επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με νέα δεδομένα, καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

Τρίτη 28/11 Επεισόδιο 54

Ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της Πολεοδομίας και την ανέγερση του ξενοδοχείου τους, χωρίς καμία τύχη. «Είναι ξεκάθαρο πως κάποιος με σαμποτάρει. Κάποιος δεν θέλει το καλό αυτού του τόπου, εκτός κι αν η Πολεοδομία έχει... οικονομικούς λόγους για να μην υποστηρίζει την πρότασή μου», λέει στον Γράντο. Ο Λοΐζος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη. Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος που δεν γνωρίζει κανείς στο χωριό.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την ηθοποιό της σειράς Η Παραλία, Γωγώ Καρτσανά

Η Παραλία ΕΡΤ

Τετάρτη 29/11 Επεισόδιο 55

Οι μάσκες που φορούν όλοι στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνεται στο στέκι, λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών. Παράλληλα, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει. «Δεν ξέρω τι κάνω με κάποιον που δεν θέλει να μου αποκαλύψει το παρελθόν του, μάλλον θα ήταν καλύτερα να κρατήσουμε για λίγο αποστάσεις», θα του πει και εκείνος θα της εξηγήσει πως άλλοι είναι οι λόγοι που δεν της εμπιστεύεται το μυστικό του.

Πέμπτη 30/11 Επεισόδιο 56

Ο Λοΐζος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη και τρομοκρατείται με τα σκοτεινά μυστικά και τις σκληρές αλήθειες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος. Παράλληλα, ο Μαρκ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα πρόσφατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο στη ζωή του. Ενα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας τη βοήθειά της για τη διαχείριση του καφενείου. Η αβεβαιότητα του μέλλοντος παραμένει παρούσα, αφήνοντας πολλά ερωτήματα ανοιχτά σχετικά με τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι στα Μάταλα.