Έρωτας Φυγάς (22/11): «Αλεξάνδρα! Βοήθησε με!» - Οι κραυγές της Ευγενίας την ώρα που το μωρό της "χάνεται" στο ποτάμι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (22/11): «Αλεξάνδρα! Βοήθησε με!» - Οι κραυγές της Ευγενίας την ώρα που το μωρό της

Στο σημερινό 22/11 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, η Ευγενία βάζει τη ζωή του μωρού της σε κίνδυνο και αυτό είναι κάτι που ο Μάρκος δεν μπορεί πια να παραβλέψει.

Οι σημερινές 22/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 54

Είναι έτοιμος να την πυροβολήσει, όμως η Αλεξάνδρα που είναι εκεί, μπαίνει μπροστά. «Αν δεν κατεβάσεις το όπλο τώρα, δεν θα με ξαναδείς», του φωνάζει. «Με άκουσες τι σου είπα; Κατέβασε το όπλο», του ξαναλέει. Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά καθώς δεν θέλει να χάσει την Αλεξάνδρα. Αργότερα ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα για να αναζητήσει τα ίχνη του Στέφανου. Μέσα σε όλα, η Ουρανία με τη βαλίτσα στο χέρι ζητάει από τον Ιάσονα να της πει την πραγματική αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα του. «Αν δεν το κάνεις δεν θα με ξαναδείς ποτέ», τον προειδοποιεί. «Εντάξει μείνε. Θα σου τα πω όλα», είναι τα λόγια που αναγκάζεται να πει εκείνος. Παράλληλα ο Φάνης ανακαλύπτει έναν χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο και τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 55

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσονας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό. Οταν συναντάει τον Μάρκο, του λέει: «Πρέπει να το σκάσουμε το συντομότερο δυνατό. Πριν μας προλάβει εκείνος. Είναι η μοναδική μας ευκαιρία». Εκείνος συμφωνεί, και οι δυο τους, συγκινημένοι, κάνουν όνειρα.

Στο μεταξύ η Ευγενία, τυχαία, βρίσκει την Ελπίδα να προσέχει το μωρό της και, παρά την απαγόρευση του Μάρκου να το ξαναδεί, φτάνει στα άκρα. Χτυπάει την Ελπίδα και το σκάει με το παιδί. Η Γεωργία πάλι ανακαλύπτει πως ο Στρατής είναι έτοιμος για φυγή στη Γερμανία, για να ξεφύγει από τον Κοντογιάννη, και είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει με κάθε τρόπο. Τέλος, ένας μυστήριος άντρας δίνει εντολή να δολοφονηθεί ο Στέφανος ως το βράδυ.