Έρωτας Φυγάς: «Μην το κάνεις!» - Η Ευγενία αρπάζει το μωρό από την Αλεξάνδρα και πέφτει στο ποτάμι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Μην το κάνεις!» - Η Ευγενία αρπάζει το μωρό από την Αλεξάνδρα και πέφτει στο ποτάμι

Ακόμη ένα καταιγιστικό επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN, επιστρέφει σήμερα Τρίτη 21/11. Η Ευγενία χάνει το μυαλό της μετά την απόφαση του Μάρκου να την διώξει από το σπίτι. Θέλοντας να πάρει το παιδί της, παίζει άσχημο παιχνίδι στην πλάτη της Αλεξάνδρας.

Οι σημερινές 21/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 53

Η διαμάχη της Ευγενίας και του Μάρκου εξακολουθεί να μαίνεται ενώ ο γιος τους βρίσκεται στη μέση ως θύμα αυτής της ιστορίας. «Ούτε να σε βλέπω δεν θέλω πια. Σε σιχαίνομαι. Πάρε τα πράγματά σου και εξαφανίσου από εδώ. Μείνε μακριά μας και μακριά από τον γιο μου. Δεν είσαι άξια να λέγεσαι μάνα εσύ. Εξαφανίσου», της λέει. «Πιο παιδί; Σε νοιάζει αν έχεις παιδί; Τρέξε πίσω από την Αλεξάνδρα σου», του απαντάει εκείνη, εκείνος όμως τη διώχνει κακήν κακώς.

Παράλληλα, η Ουρανία έρχεται αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη σχετική με τον θάνατο του αγαπημένου της που θα τη συνταράξει και από ένα σημείο και μετά θα αναθεωρήσει την άποψή της για τον χαρακτήρα του Ιάσονα. «Ισως τα πράγματα τελικά να τα παρουσιάζει τελείως διαφορετικά και να λειτουργεί έτσι όχι από πόνο αλλά επειδή αυτός είναι», συλλογίζεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, το σπίτι στην Κηφισιά στην αρχή φαίνεται πως απειλείται, αλλά όταν μπαίνει μέσα ο μυστηριώδης άντρας, όλα αλλάζουν και φανερώνεται το κίνητρό του.

Στο μεταξύ ο Μάρκος δίνει ρητές οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φύλαξη του μωρού. «Αν εμφανιστεί η Νότα ή η Ευγενία μην τολμήσεις και τους το δώσεις», της τονίζει, όταν όμως εμφανίζεται ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, την ξεγελά και της παίρνει το παιδί.

Η Ευγενία είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει εκείνη. «Σε ξορκίζω στην αγάπη που έχεις στα παιδιά σου. Ξέρεις πώς είναι να σου τα παίρνουν και τα έχεις μακριά σου. Πάω να τρελαθώ. Ξέχνα σε παρακαλώ όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας. Το μόνο που με νοιάζει είναι να δω τον γιο μου έστω και για λίγο. Σε παρακαλώ βοήθησέ με και θα σου το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», την παρακαλάει. Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που ξέρει πώς είναι να της χάνει τα παιδιά της, αυτή είναι η Αλεξάνδρα.

Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο να τον δει και να της τον δώσει. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία. «Σ’ ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανες», της λέει. Ομως μετά από λίγο η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. «Τι κάνεις; Εγώ σε βοήθησα κι εσύ πας να το σκάσεις;», της φωνάζει. Στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα, πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για τους σώσει και τα καταφέρνει.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα