Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Παίρνει το αποτέλεσμα στα χέρια της

Οι εβδομαδιαίες (22-23/11) εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Παίρνει το αποτέλεσμα στα χέρια της

Την εβδομάδα, που έρχεται αναμένεται να παρακολουθήσουμε τα δύο νέα συγκλονιστικά επεισόδια για τη σειρά ''Ο πρώτος από εμάς'' με τον Άλκη να μην καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση, ενώ ο Φίλιππος και ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Ο Πρώτος από Εμάς: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (22-23/11) στη σειρά ''Ο Πρώτος από εμάς''

Τετάρτη (22/11) - Επεισόδιο 18

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Ελσα. Η Ελσα, όμως, είναι σε δίλημμα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία πάλι θέλει να κάνει το όνειρό της, να φτιάξει μια επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της, πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Στο μεταξύ η Κάτια δεν είναι έτοιμη να πει την αλήθεια σε κανέναν, αλλά μήπως έφτασε η ώρα που πρέπει να το κάνει; Ο Αλκης, που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση, αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

Πέμπτη (23/11) - Επεισόδιο 19

Η αποκάλυψη της Κάτιας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Αλκη, την ώρα που ο Εβαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο ειδύλλιο της Ελενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Ελσα εκμυστηρεύεται στον Αλκη το ενδιαφέρον της για τον Μάριο. O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα. Ενας ξαφνικός πονοκέφαλος του Αλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα και θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αποκάλυψη.