Το Προξενιό της Ιουλίας (16/11): «Ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα μου και τώρα εκείνος σκότωσε τον...» - Στη φόρα όλη η αλήθεια

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας (16/11): «Ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα μου και τώρα εκείνος σκότωσε τον...» - Στη φόρα όλη η αλήθεια

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 16/11. Η ιστορία και το μεγάλο μυστικό της Στάσας θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες των τηλεθεατών, οι οποίοι σίγουρα θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Τι θα δούμε απόψε (16/11) στο Προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 20

Στο παλιό μπαούλο της Στάσας, φωτογραφίες του Στράτου κι ένα παλιό ραβασάκι του είναι η απόδειξη ότι μεταξύ τους κάποτε υπήρχε κάτι πολύ περισσότερο από μια γνωριμία. «Εσύ και ο Ραζίνης αγαπιόσασταν;», τη ρωτάει όλο έκπληξη. Αυτή η αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει τη δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και ν’ ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της μάνας της. Η Στάσα αναγκάζεται να το παραδεχτεί. «Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Εχουν συμβεί πολλά μεταξύ μας. Κάποτε όμως, ναι, τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Αν ο πατέρας του δεν μας είχε κλέψει τα χωράφια και δεν είχε στείλει τον πατέρα μου στον θάνατο, τώρα ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ομως ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ όσο ζω. Ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα μου και τώρα εκείνος σκότωσε τον δικό σου πατέρα», της απαντάει και της κόβει την κουβέντα. Η Ιουλία συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο η μάνα της έχει πληγωθεί και όλα όσα θυσίασε για να κάνει το σωστό για την οικογένειά της.

Στον Τύρναβο, η συνάντηση Στράτου-Κωστή οδηγεί τον τελευταίο σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας Σκούταρη, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωστής τού ζητά ν’αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι που τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του. Κι ενώ μια νέα άγνωστη πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει τη μέχρι στιγμής εικόνα της, η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό μ’ έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία που έχει γράψει ένα γράμμα που δεν θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μια επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό, κάτι που ως τώρα αγνοούσε.

Δείτε επίσης: Τέλος εποχής: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν