Έρωτας Φυγάς (16/11): «Η Ευγενία είναι έγκυος στο παιδί σου» - Στρέφει το όπλο στον κρόταφο του για να αυτοκτονήσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (16/11): «Η Ευγενία είναι έγκυος στο παιδί σου» - Στρέφει το όπλο στον κρόταφο του για να αυτοκτονήσει

Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας έχει καταρρακώσει την Αλεξάνδρα που πιστεύει ότι ο Μάρκος την πρόδωσε και τόσο καιρό κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι μαζί της. Στο σημερινό 16/11 επεισόδιο ωστόσο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σατανικό της σχέδιο.

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 50

Η Αλεξάνδρα, σοκαρισμένη από την είδηση ότι η Ευγενία είναι και πάλι έγκυος, αισθάνεται βαθύτατα προδομένη από τον Μάρκο (που θα πεθάνει ακαριαία). Ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει την απότομη αλλαγή της και προσπαθεί απεγνωσμένα να την προσεγγίσει. Η Ευγενία, πάλι, χρησιμοποιώντας τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο και στους δύο, προκειμένου να τους κρατήσει χώρια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας προτείνει στην Ουρανία να μείνουν όλοι μαζί στο Κιάρι. «Η Αλεξάνδρα σε χρειάζεται, όπως και τα παιδιά. Θα είναι ωραίο να σε έχουμε μαζί μας. Είσαι πολύτιμη για εμάς», της τονίζει κι εκείνη δέχεται.

Η άφιξή της όμως στο αρχοντικό δεν αρέσει καθόλου στη Γεωργία, η οποία αδυνατεί να κρύψει την αντιπάθεια που τρέφει προς την ίδια. «Ακούς εκεί! Ακόμα δεν κλάψαμε καλά-καλά την κυρία μας και να τη φέρει μέσα στο σπίτι της ίδιας του της μητέρας!», λέει θυμωμένη στον Στρατή. Η Ουρανία από την πλευρά της προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα. «Το ξέρεις ότι σε λατρεύει και θα έκανε τα πάντα για εσένα. Μη χαλάσετε την όμορφη οικογένειά σας», είναι τα λόγια της.

Δείτε επίσης ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν, ενώ ο Στρατής μιλάει στη Μαρίνα για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, κάτι που η μικρή δεν βλέπει με καλό μάτι. Η Μαργέτα εξακολουθεί να κρύβεται μαζί με την Αννα στην Αθήνα. Ο κόσμος της διαλύεται ξανά όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Δεν έχει μάθει ότι ο αγαπημένος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.