Το μυστικό της πεταλούδας: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε - Ένας γάμος και μια μεγάλη αποκάλυψη

Τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια

Το μυστικό της πεταλούδας: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε - Ένας γάμος και μια μεγάλη αποκάλυψη

Ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε για τη σειρά του OPEN, Το μυστικό της πεταλούδας, καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!

Το μυστικό της πεταλούδας: Όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Η Σοφία λέει στον Φίλιππο ότι έμαθε πως ο πατέρας του είναι στην Κύπρο και τον ψάχνει, αλλά δεν του λέει ότι είναι ο Αντώνης. Κάνει μια προσπάθεια να τον πείσει να τον συναντήσει και να του μιλήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει και είναι ανένδοτος. Η Χάρις λέει στον Στέφανο ότι την επομένη είναι η δίκη για την υιοθεσία και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ, ο Θέμης παραδίνει το ημερολόγιο της Εύας στη Λουκία και της λέει πως η Εύα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νικήτα. Ο Αντώνης πάει στη Σοφία να της πει ότι φεύγει από την Κύπρο κι εκείνη τον φέρνει προ των ευθυνών του και του λέει να μείνει κι ας μην πει στον Φίλιππο ότι είναι ο πατέρας του. Εκείνος, όμως, δεν έχει το κουράγιο να το κάνει.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: «Προσοχή δεν τον θέλω νεκρό!» - Ο Δημοσθένης βάζει φωτιά στον Ορέστη!

Η έρευνα για τον θάνατο του Μάρκου ολοκληρώνεται, αφού μετά από έρευνα στο αμάξι της Ελενας, αποδεικνύεται ότι αυτή τον σκότωσε. Η Λουκία ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα και του δείχνει το ημερολόγιο που της παρέδωσε ο Θέμης. Παράλληλα, του ανακοινώνει πως απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για τον φόνο του Νικήτα και πως η υπόθεση έκλεισε. Τέλος, η Μαρήλια λέει στον Αρη ότι θα πάει στη Βοστώνη στη θεία της, παρόλο που εκείνος της πρότεινε να πάει στην Αθήνα μαζί του.

Το τέλος της σειράς το μυστικό της πεταλούδας

Ο Στέφανος υιοθετεί επίσημα την Αμάλα

Ο Στέφανος φεύγει με την Αμάλα και η Χάρις περιμένει τη δικαστή και της λέει ότι θέλει να της μιλήσει. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη περιμένει τον Χριστόφορο στο σπίτι του, χαρούμενη που ο Θέμης παρέδωσε το ημερολόγιο στην αστυνομία και τελικά εκείνος απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για τον φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος της λέει πως η Ελενα σκότωσε τον Μάρκο και η Ειρήνη ταράζεται πολύ. Ο Θέμης με τη Χριστίνα ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα, αλλά πριν εκείνος πάει στη Λουίζα να τη χαιρετίσει και της προτείνει, όταν θα πάνε στην Αθήνα, εκείνη με τον Αρη να μείνουν σπίτι τους μέχρι να βρουν δικό τους.

Δείτε επίσης: Μάγισσα: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου!

Ο Αρης τηλεφωνεί στη Μαρήλια, που του λέει ότι φεύγει για τη Βοστώνη το απόγευμα. Οταν ο Αρης πάει στο σπίτι της για να την πάει αυτός στο αεροδρόμιο, ανακαλύπτει έντρομος πως δεν είναι εκεί. Μετά από μερικές βδομάδες είναι ο γάμος της Ειρήνης με τον Φίλιππο και όλα δείχνουν να έχουν μπει σε τάξη. Καθώς ο Στέφανος με την Αμάλα ετοιμάζονται να πάνε στον γάμο, έρχεται η Χάρις και τους ανακοινώνει πως βγήκε η απόφαση για την υιοθεσία και πως η Αμάλα είναι και επίσημα πια παιδί του! Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του Φίλιππου και τους λέει ότι δεν θα είναι στον γάμο, δίνοντάς τους ένα ακριβό δώρο. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Αντώνη και του λέει πως ο Φίλιππος με την Ειρήνη παντρεύονται και τελικά εκείνος εμφανίζεται στο μυστήριο και για πρώτη φορά πατέρας και γιος αγκαλιάζονται.

Από το περιοδικό TiViSirial