Η Μάγισσα (13/11): «Πρώτα ο εγγονός μου, μετά ο γιος μου!» - Η ανατριχιαστική σκηνή που ο Μάρκος ξεψυχάει στα χέρια του πατέρα του, Μιχαήλ

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (13/11): «Πρώτα ο εγγονός μου, μετά ο γιος μου!» - Η ανατριχιαστική σκηνή που ο Μάρκος ξεψυχάει στα χέρια του πατέρα του, Μιχαήλ

Ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, πρόκειται να προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 13/11, καθώς σε αυτό πεθαίνει ο Μάρκος. Η Θεοφανώ τρέχει να τον σώσει, όμως, όλα δείχνουν πως αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια του πατέρα του....

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (13/11) στη Μάγισσα

Επεισόδιο 23

Το σχέδιο της Μεταξίας να σκοτώσει τη Θεοφανώ επειδή συναντάει κρυφά τον Μάρκο, δεν πηγαίνει όπως το υπολόγιζες καθώς εκείνος που πίνει το δηλητηριασμένο νερό είναι ο ίδιος ο Μάρκος! Στο μεταξύ, ένα όραμα της Θεοφανώς την προειδοποιεί για τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Μάρκος και τρέχει να τον σώσει, ενώ στον πύργο σημάνει συναγερμός. «Πρώτα ο εγγονός μου, μετά ο γιος μου! Τι γίνεται μωρέ μέσα σ’ αυτόν τον πύργο; Θα τον βρω τον ένοχο και θα τον κρεμάσω από τα τείχη», φωνάζει ωρυόμενος ο Μιχαήλ, τη στιγμή που ο Μάρκος παλεύει για τη ζωή του.

Στον πύργο επιστρέφει και η Αναστασία όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα για το παιδί της! Ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του. Στο μεταξύ, ο Εμρέ μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη.

Δείτε αποκλειστικό: «Ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη!» - Ο Μιχαήλ φεύγει από την αρχηγία και παίρνει την θέση του ο...

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Νούσιας, τον οποίο παρακολουθούμε στη νέα δραματική σειρά εποχής, "Η Μάγισσα", παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου "I love Σουκού", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων μίλησε για την αιχμηρή φρασεολογία της σειράς.

«Στα γυρίσματα περνάμε πολλές ώρες, ένα γύρισμα είναι 10 ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό, αλλά και πολύ προκλητικό για έναν ηθοποιό, δηλαδή αυτοί οι χαρακτήρες δεν έρχονται εύκολα στην καριέρα σου. Έχει φοβερά μεγάλο ενδιαφέρον να δεις, πως ήταν συμπεριφορικά αυτοί οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, τι αξιακό κώδικα υπηρετούσαν, πως ήταν οι πρόγονοι μας. Υπάρχουν αρκετές σκηνές που σε δυσκολεύουν, κυρίως συναισθηματικά, πάντα όταν τις παίρνεις στα χέρια σου λες "ωχ".

Εμείς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και βρίσκουμε πως μπορούμε να συμπράξουμε και να βγάλουμε σκηνές πάλης. Η σκηνή ξιφασκίας με τον Γιώργο Γάλλο ήταν 4 Αυγούστου με 42 βαθμούς, χωρίς σκιά και κράτησε 10 ώρες. Στον δρόμο με ρωτάνε για τα spoiler, πώς τελειώνει η σειρά και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά από μένα δεν παίρνουν κουβέντα. Αντιθέτως, όταν κάποιοι από αυτούς πλησιάζουν στη λύση εγώ τους μπερδεύω. Ξέρουμε τι θα συμβεί στις ζωές μας; Τι μαύρο θα μας συμβεί; Το ίδιο ας γίνει και στη "Μάγισσα".

Έχω ενημερωθεί για τα σχόλια στο Twitter, μερικά είναι και πολύ χαριτωμένα, με κάνουν να γελάω. Πολλοί απορούνε για το αν αυτή η φρασεολογία είναι της εποχής του 1800. Θέλω να τους πληροφορήσω, ότι όχι απλά ήταν και λίγα λέμε. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου, γιατί όλα ξεκινάνε από εκεί, και μάλιστα όταν τα πράγματα πάνε καλά, είμαι και εγώ πιο χαλαρός».