Έρωτας Φυγάς (10/11): Η Μαργέτα ζωντανεύει από τους νεκρούς - Που βρίσκεται και σε τι κατάσταση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (10/11): Η Μαργέτα ζωντανεύει από τους νεκρούς - Που βρίσκεται και σε τι κατάσταση

Μετά το "θάνατο" της Μαργέτας στην σειρά, Έρωτας Φυγάς, τα πράγματα είναι περίεργα στο Κιάρι. Ο Ιάσονας τα έχει βρει με την Αλεξάνδρα και πλέον οι καβγάδες έχουν σταματήσει, ενώ με την σειρά της η ίδια θέλει να περάσει η "μπόρα" ώστε να καταφέρει να είναι με τον Μάρκο.

Κανείς όμως δεν θα περιμένει πως μετά την Δεμερτζή, δυστυχώς θα πεθάνει με τραγικό τρόπο και ο Μάρκος και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας - δείτε εδώ πως.

Οι σημερινές 10/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 46

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή. «Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό. Η Μαργέτα είναι αναντικατάστατη. Πώς θα σταθώ ισάξιά της;», του λέει και όμως εκείνος την προτρέπει: «Μια χαρά θα τα πας. Εχεις και την ικανότητα και την εργατικότητα να τα καταφέρεις. Θα έχεις κι εμένα να σε βοηθάω σε ό,τι χρειαστείς». Η πρότασή του όμως αυτή έχει ένα βαθύτερο σκοπό. Ο ίδιος ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του. «Οποιος και να είσαι θα σε βρω και θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν θα υπολογίσω τίποτα, με όποιο κόστος», είναι τα λόγια του.

Η χωροφυλακή δέχεται ένα τηλεφώνημα ότι η Ουρανία είναι εκείνη που σκότωσε τη Δεμερτζή με την οποία είχε μεγάλη έχθρα. Αλλωστε αυτό είναι κάτι που πια το γνωρίζει όλη η Μεσσήνη. Στην έρευνα που γίνεται, η αστυνομία βρίσκει στο αυτοκίνητό της τα πειστήρια της ενοχής της, τα κοσμήματα της Μαργέτας. «Δεν το έκανα εγώ. Δεν τη σκότωσα. Πρέπει να με πιστέψετε», τους ικετεύει καθώς την συλλαμβάνουν.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Μετά το θάνατο του Μάρκου και της Μαργέτας η Αλεξάνδρα ερωτεύεται τον Ιάσονα!

Ο Ιάσονας την επισκέπτεται στο κρατητήριο. «Σου ορκίζομαι ότι ποτέ δεν θα έκανα κακό στη μητέρα σου και σε κανέναν άνθρωπο», ισχυρίζεται. Εκείνος όντως αμφιβάλλει για την ενοχή της δεύτερης μητέρας του. Για καλή τύχη της Ουρανίας υπάρχει μια μάρτυρας που καταθέτει ότι την ημέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τη Μαργέτα ήταν στο σπίτι της και αφήνεται ελεύθερη. Παρ’ όλα αυτά, άντρες της περιοχής συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι της Ουρανίας και τη γιουχάρουν, ενώ η Αλεξάνδρα έχει πάει να της μιλήσει με προτροπή του Ιάσονα. Την ίδια ώρα φτάνει επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο της Μαργέτας.