Η μεγάλη είσοδος της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Αδιανόητο το υποκριτικό ταλέντο της

Το πρώτο πλάνο της στη Μάνη, στο καφενείο του Πότη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η μεγάλη είσοδος της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Αδιανόητο το υποκριτικό ταλέντο της

Την Πέμπτη (9/11) προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο με την είσοδο της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς με την γνωστή σεφ να παίρνει πρώτη φορά στη ζωή της το ρόλο της ηθοποιού, με την άνεση της να αποδεικνύει το αντίθετο.

Το πρώτο πλάνο της Αργυρούς, η οποία και στη σειρά υποδύεται τον εαυτό της, δηλαδή μια σεφ, που πηγαίνει στην Μάνη, ήταν να μπαίνει στο καφενείο του Πότη και της Άννας με τους δύο να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: «Δεν με εξαγοράζεις με τα λεφτά!» - Η Αριάδνη αρνείται την κληρονομιά της Ιουλίας

Η πρώτη σκηνή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς

Στη συνέχεια, η Αργυρώ έκατσε στο καφενείο και αφού ήπιε ελληνικό καφέ, ακολούθησε η σκηνή με την Ασπασία, την οποία η Αργυρώ γνώριζε (στο σενάριο) από το Tik Tok. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να πούμε, πως από τις δύο αυτές σκηνές της Μπαρμπαρίγου είδαμε ένα υποκριτικό ταλέντο άγνωστό στο κοινό.

Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της Μπαρμπαρίγου στη σειρά

«Εγώ κοίτα να δεις, όταν μου είπαν.... είπα συγγνώμη και εγώ τι να κάνω; Και μου λένε την Αργυρώ. Εεε τι πιο εύκολο από μένα από το να κάνω την Αργυρώ. Έτσι νιώθω εγώ...Λίγο με τα κείμενα έχω ένα θέμα, δε μπορώ να αποστηθίσω πολύ κείμενο.

Με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ωραία, εξαιρετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή είναι από τις πιο δεμένες και αγαπημένες ομάδες, που έχω δει. Φαίνεται, ότι δουλεύουν μαζί πολλά χρόνια, γιατί είναι σαν μια παρέα. Έχουν πολύ χιούμορ, είναι ακούραστοι, γιατί είναι πολλές ώρες τα γυρίσματα να πάμε από το ένα χωριό στο άλλο, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία. Τα λόγια τα είπα, τι να κάνω; Τα είπα και τα ξαναείπα, τα είπα σωστά», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.