Όρκος (9/11): Ο Φίλιππος εισάγεται στην Εντατική

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Όρκος (9/11): Ο Φίλιππος εισάγεται στην Εντατική

Αγωνιώδεις θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ" που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια να αναμένεται άκρως καθηλωτική (δείτε εδώ τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο) σήμερα, Πέμπτη 9 Νοέμβριου.

Οι σημερινές εξελίξεις, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ"

Επεισόδιο 8 "Το γράμμα"

Ο Φίλιππος εισάγεται στην Εντατική του "Αγίου Συμεών" με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η Μαριτίνα φτάνει στο νοσοκομείο και τον βλέπει ύστερα από πολύ καιρό, αλλά η συνάντησή τους δεν πάει όπως εκείνη περίμενε. Ο Σιρχάν εξαγριώνεται που ο Ιάγος δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Φίλιππο μέσα στη φυλακή κι έτσι αναλαμβάνει ο ίδιος δράση εντός του νοσοκομείου...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Επεισόδιο 9 "Η απαγωγή"

Δύο αστυνομικοί έρχονται και παίρνουν τον Φίλιππο από τον θάλαμο, όπου νοσηλεύεται. Ενώ η Γαλατεία και η αστυνομία πιστεύουν, ότι πρόκειται για μία οργανωμένη απόδραση, ο Ραφαήλ, η Θάλεια και η Μαριτίνα φοβούνται μήπως τον απήγαγαν με σκοπό να τον σκοτώσουν.

Ο Φίλιππος οδηγείται από τον "Άγιο Συμεών" στο άσπρο βαν του Σιρχάν, με προορισμό ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και ένα άλλο νοσοκομειακό κρεββάτι.