Η γη της ελιάς (9/11): «Εδώ και μέρες κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα» - Ανακοινώνεται σε όλους ο χωρισμός "βόμβα"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (9/11): «Εδώ και μέρες κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα» - Ανακοινώνεται σε όλους ο χωρισμός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό Πέμπτη 9/11 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη τηλεοπτική χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA (δείτε εδώ και το επεισόδιο της Παρασκευής 10/11).

Οι σημερινές 9/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 39

Ο Πότης λέει στην Αννα για τη μυστηριώδη κοπέλα που μπήκε στο καφενείο και ότι ο Στάθης την πήρε κι έφυγαν μαζί. Παράλληλα η Ασπασία βλέπει το καινούριο ρολόι της Ειρήνης και γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη που της το αγόρασε. Στο μεταξύ ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη και της δείχνει τις ομορφιές της Μάνης. Πατέρας και κόρη έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η δουλειά προχωράει και ο Αρης προτείνει στην Ισμήνη: «Θέλεις να πάμε μαζί στην Αθήνα για να σου δείξω κάποιες διαδικασίες στην πράξη;» κι εκείνη το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν το τραπέζι στη Δήμητρα και τον Ορέστη για να μπορέσουν να τους φέρουν κοντά, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τον Γιώργη, με αποτέλεσμα ο Κουράκος να εκδηλώσει έντονα για άλλη μια φορά την ζήλια του. Την ίδια ώρα ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία: «Η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε» κι εκείνη έντρομη το λέει στον Στάθη. Συγχρόνως, η Αννα λέει στη Βασιλική: «Να τώρα, πώς να σου το πω; Βασιλική, ο πατέρας σου εδώ και μέρες κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα. Περίπου στην ηλικία σου, είχαν έρθει μαζί κι εδώ», της λέει και της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις.

Ο Ορέστης σώζει τους ναυαγούς Άννα και Πότη

Ο Πότης και η Άννα βγαίνουν με τη βάρκα για ψάρεμα, αλλά για κακή τους τύχη η βάρκα βουλιάζει και ναυαγούν σε μια βραχονησίδα. Ο Αποστόλης ανησυχεί με την απουσία τους και ειδοποιεί τον Κουράκο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το λιμενικό. Ο Ορέστης που βοηθάει με τις καταδύσεις, βρίσκει προσωπικά αντικείμενα του Πότη και της Άννας στον βυθό της θάλασσας, ενώ φίλοι και γνωστοί επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να τους βρουν. Η έρευνα αποβαίνει άκαρπη και η ανησυχία εντείνεται καθώς νυχτώνει.

Την ίδια ώρα, ο Πότης και η Άννα περνούν δύσκολες ώρες στη βραχονησίδα, ενώ η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό. Έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η στάση της Άννας παραμένει σκληρή και είναι αποφασισμένη να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο.