H Μάγισσα: «Serial killer του Πύργου» - Αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος της Χάιδως και το twitter ''οργίασε''

Δεν ήταν ένας, αλλά δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Μάγισσα: «Serial killer του Πύργου» - Αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος της Χάιδως και το twitter ''οργίασε''

Συνταρακτικές ήταν οι σημερινές (7/11) εξελίξεις, που προβλήθηκαν στη σειρά ''Η Μάγισσα'' με το κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις να μένει άφωνο, όταν αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος της Χάιδως.

Η νεαρή υπηρέτρια είχε χάσει τη ζωή της ξαφνικά, καθώς ήξερε καλά, ποιος είχε σκοτώσει το μωράκι. Έτσι λοιπόν, όταν στο σημερινό επεισόδιο οι χρήστες του twitter έμαθαν, πως η Δαμιανή και η Πολυξένη έβγαλαν από τη μέση την Χάιδω έκαναν απανωτά σχόλια στην πλατφόρμα!

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ο Μιχάηλ φονιάς! Τον στέλνει σε πύργο αιμοσταγή άρχοντα και τον δολοφονεί

Τα σχόλια στο twitter για την αποκάλυψη του δολοφόνου της Χάιδως στη Μάγισσα

Τετάρτη 8/11 Επεισόδιο 22.

Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει και με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπτεται το Γύθειο, προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδελφό του. Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου ν’ απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει.

Στο μεταξύ, μια ακόμα κρυφή συνάντηση Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από τη Μεταξία, η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου, δουλικό, ούτε να τον κοιτάς δεν σου επιτρέπω!», της φωνάζει. Η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει από τον πύργο. Η Μεταξία που δεν ξέρει με ποιον άλλο τρόπο να βγάλει τη Θεοφανώ από τη ζωή του Μάρκου, αποφασίζει να τη δηλητηριάσει. Μόνο που το δηλητηριασμένο νερό φτάνει στα χείλη του Μάρκου και εκείνος τώρα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή!