Οι Πανθέοι (7/11): Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (7/11): Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης

Καθηλωτικό θα είναι και το αποψινό (7/11) επεισόδιο της σειράς Οι Πανθέοι, που προβάλλεται από τη συνχότητα του ΣΚΑΙ, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές μετά και την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο (δείτε εδώ τους πρώτους και τους τελευταίους της χθεσινής τηλεθέασης).

Τι θα δούμε απόψε (7/11) στη σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 32

Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Μιρέλλα πηγαίνει στη Σαράφαινα και μαθαίνει τι πραγματικά είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά. Η Σεβαστή είναι αποφασισμένη να ενημερώσει τον Ανδρέα για τη σχέση της Μάρμως, αλλά ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια. Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατάει τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλλει την έκπληξη που ετοίμαζε στη Μάρμω. Ο Φάνης καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, ενώ η Μάρμω καταλήγει σε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη Χρυσοστόμη!