Η Παραλία (7/11): «Μην ανησυχείς, καιρός ήταν να βγει λίγο έξω, πρέπει κι εκείνος να ξεσκάσει...» - Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (7/11): «Μην ανησυχείς, καιρός ήταν να βγει λίγο έξω, πρέπει κι εκείνος να ξεσκάσει...» - Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές θα πρακολουθήσουμε σήμερα (7/11), στην νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, με τις εξελίξεις να αλλάξουν στις ισορροπίες και να φέρνουν τα πάνω - κάτω στα ήδη "ταραγμένα" Μάταλα (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (7/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 42

Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της. «Μην ανησυχείς. Καιρός ήταν να βγει λίγο έξω. Πρέπει κι εκείνος να ξεσκάσει. Δεν θα κάνει ποτέ κάτι να τους πειράξει, δεν τον βλέπεις πόσο διασκεδάζει μαζί τους;», θα της τονίσει η Υπατία. Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Τι θα δούμε αύριο 8/11

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη - πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν. «Θα ήθελα να κάνουμε μια νέα αρχή. Η μητέρα σου, είμαι σίγουρος, πως θα το ήθελε πολύ αυτό», θα της πει αλλά εκείνη δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.