Η γη της ελιάς: «Μην ξαναβρεθείς μπροστά μου, αλήτη» - Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Ισμήνης και Κωνσταντίνου

Σούπερ αποκλειστικό!

Η γη της ελιάς: «Μην ξαναβρεθείς μπροστά μου, αλήτη» - Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Ισμήνης και Κωνσταντίνου

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Η γη της ελιάς, ο Κωνσταντίνος, παρότι έχει αρκετούς ενδοιασμούς για τις προθέσεις του Αρη, προσπαθεί να μη δημιουργεί πρόβλημα στην Ισμήνη. Γρήγορα όμως θα αποδειχθεί ότι είχε απόλυτο δίκιο, καθώς ο Αρης μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Ισμήνης - Κωνσταντίνου στην Γη της ελιάς

Ο Κωνσταντίνος ενοχλείται από τη σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Αρη, αλλά για την ώρα τηρεί ουδέτερη στάση. Στο μεταξύ και η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της μαζί του. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει παρά τις αμφιβολίες του. Λίγο αργότερα η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Αρη κι αυτός κάνει σαν τρελός από τον ενθουσιασμό του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, Ισμήνη, θα πρέπει να το γιορτάσουμε», της λέει και αρχίζει να δείχνει υπέρμετρο ενδιαφέρον όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και για την Ισμήνη, κάτι που παρατηρεί φυσικά ο Κωνσταντίνος.

Δείτε επίσης στο σημερινό 3/11 επεισόδιο της σειράς: Τον εντοπίζουν νεκρό στα χωράφια - «Η Χάιδω σκότωσε τον...»

Στο μεταξύ, ο Αρης συνεχίζει να είναι διαχυτικός απέναντί της και ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί: «Ισμήνη, δεν μ’ αρέσει καθόλου ο τρόπος του τύπου. Σαν πολύ θάρρος δεν έχει πάρει; Θέλω σε παρακαλώ να έχεις τον νου σου». Η Ισμήνη, από την άλλη, αφενός δεν πιστεύει ότι ο Αρης της κάνει άγριο πέσιμο, όπως λέει ο Κωνσταντίνος, αφετέρου δίνει σημασία στην ανησυχία του άντρα της.

Η γη της ελιάς Άρης

Την ίδια ώρα ο Αρης με την Ισμήνη πηγαίνουν το επαγγελματικό ταξίδι που είχαν κανονίσει, με την Ισμήνη χαρούμενη αλλά και υποψιασμένη. Τελικά φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί φοβάται αυτό που θα συμβεί ανάμεσά τους και που όντως συμβαίνει αλλά μόνο από την πλευρά του Αρη. Κι όντως ο Αρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη: «Μου αρέσεις από την πρώτη στιγμή που σε είδα», ισχυρίζεται και προσπαθεί να τη φιλήσει, αλλά η Ισμήνη αντιδρά άμεσα, τον χαστουκίζει και φεύγει έξαλλη: «Μην τολμήσεις να ξαναβρεθείς μπροστά μου, αλήτη», του ξεκαθαρίζει, τον παρατάει και φεύγει για τη Μάνη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Ντροπή σου είχες κρυφά διπλή ζωή» - Η Βασιλικής ξεφτιλίζει τον Στάθη για την Αριάδνη

Η Αριάδνη και ο Χρήστος ερωτεύονται τρελά!

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι πρόκειται να παντρευτούν κι εκείνοι τρελαίνονται από τη χαρά τους. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του ζευγαριού αρχίζουν και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς, μέχρι που η Αριάδνη βλέπει μπροστά της τον Χρήστο και «παθαίνει εγκεφαλικό». Ο έρωτάς της είναι κεραυνοβόλος, αλλά και ο Χρήστος δεν μένει ασυγκίνητος, μέχρι που ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη και τα πράγματα περιπλέκονται τις παραμονές του γάμου του Χρήστου με την Αφροδίτη.

Ο Βαγιάκος τσιράκι του Δημοσθένη

Σαν κεραυνός εν αιθρία πέφτει η είδηση ότι αστυνόμος που έχει χρόνια ο Κουράκος στο τμήμα του, είναι ο πληροφοριοδότης του Δημοσθένη! Οπως έχουμε δει, ο Δημοσθένης σε όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες που έχει κάνει, είναι ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία και με αυτόν τον τρόπο πάντα ξεφεύγει. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε ότι τσιράκι του Δημοσθένη είναι ο Βαγιάκος, όταν ο Κουράκος εκνευρίζεται καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται ψευδής. Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι αυτός που τον ειδοποίησε έγκαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γη της Ελιάς (13/11): «Θα πεθάνεις!», «Τι κάνεις εκεί ρε σκουπίδι;» - Την πιάνει από τα μαλλιά και τη σέρνει στα στενά της Μάνης

Η Γη της ελιάς (12/11): «Τελικά το αποφασίσαμε, θα παντρευτούμε» - Γάμος έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι

Η γη της ελιάς (10/11): «Παντρευτήκαμε στην Αμερική» - Ανακοινώνεται ο γάμος τους και γίνονται όλοι έξαλλοι

Η γη της ελιάς (9/11): «Εδώ και μέρες κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα» - Ανακοινώνεται σε όλους ο χωρισμός "βόμβα"

H γη της ελιάς (8/11): «Είσαι δολοφόνος» - Ο Λυκούργος "πετάει" από τη ζωή του την Χάιδω

Γη της Ελιάς: «Το κέρατό μου μέσα» - Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Ισίδωρου στην χειρόγραφη διαθήκη του

Η Γη της ελιάς (7/11): Ένας βιασμός και ένας χωρισμός απόψε - «Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ»

Η γη της ελιάς (6/11): «Δεν έχω που να κρυφτώ» - Μπαίνει στο σπίτι της και την κακοποιεί στον καναπέ

Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Η μεγάλη δυσκολία της στα γυρίσματα

Γη της Ελιάς: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης