Η γη της ελιάς (3/11): Τον εντοπίζουν νεκρό στα χωράφια - «Η Χάιδω σκότωσε τον...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (3/11): Τον εντοπίζουν νεκρό στα χωράφια - «Η Χάιδω σκότωσε τον...»

Για ακόμη μια φορά η Χάιδω θα περάσει πολύ δύσκολα, καθώς εκτός του πυροβολισμού του γιου της που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, θα μπει στη φυλακή για τη δολοφονία του Βαφέα με σκοπό να σώσει την οικογένεια της. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα στην σειρά, Η γη της ελιάς είναι πολύ δύσκολα.

Οι 3/11 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 34

Χωρίς να διστάσει, ο Μιλτιάδης πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη. Στο μεταξύ ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς ο Βαφέας έχει πάει στον πορτοκαλεώνα και πυροβολεί τον Φίλιππο. Η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό και μόλις τον βλέπει στο κτήμα της, βγάζει την καραμπίνα και πυροβολεί για να σώσει τον γιο της. Ο Φίλιππος ωστόσο είναι βαριά τραυματισμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Ντροπή σου είχες κρυφά διπλή ζωή» - Η Βασιλικής ξεφτιλίζει τον Στάθη για την Αριάδνη

Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω, ενώ έντρομη η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου, στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή η Αρετή συνεχίζει να δασκαλεύει την Αντωνία σε σχέση με την Αλκμήνη, αλλά η προσέγγιση που κάνει η Αντωνία πέφτει στο κενό. Ο Στάθης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αριάδνη, αλλά η εμφάνιση της Ιουλίας χαλάει το ευχάριστο κλίμα, καθώς η κόρη της αρνείται να την ακούσει.

Δείτε επίσης πρώτοι από όλους: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης

Στο μεταξύ ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα για τον Φίλιππο και πηγαίνει να δει τη Χάιδω, όμως αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση. «Επειδή πρόκειται να σε αναλάβω και ξέρω ότι αυτός που πυροβόλησες είναι ο αδελφός του Βαφέα, πες μου τώρα όλη την αλήθεια!», της ξεκαθαρίζει. Η εγκυμοσύνη της Ξένιας εξελίσσεται ομαλά, ενώ η Ασπασία ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης αποφασίσει να την εκδικηθεί. Τέλος, ο Κουράκος αρχίζει να ζηλεύει τη Δήμητρα κι αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες κόντρες μεταξύ τους στη δουλειά.